Πρόεδρος Ο.Π.ΣΥ.Ξ Δημήτρης (Τάκης) Στεργίου: Αύριο Κυριακή 13 Μαρτίου ώρα 10:30 - 14:30 πρέπει να είμαι εκεί!!! Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 - Αθήνα).


Πηγή: Σελίδα Facebook Τάκη Στεργίου
Προέδρου Ομοσπονδίας Πολιτιστικών
Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ).

Ενημερωτική ημερίδα για την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας. Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.30 - 14.30, Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 - Αθήνα).
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, ώστε να ενημερωθούμε από τους επιστημονικούς συνεργάτες της Επιτροπής και του Δήμου και από τα μέλη της Επιτροπής, για το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με την υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ., στην παράκτια περιοχή Αστακός – Μύτικας – Κάλαμος.
Εκεί θα αναλυθούν με επιστημονικά στοιχεία οι παρενέργειες και οι επιπτώσεις στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ξηρομέρου και της ευρύτερης περιοχής και να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια υποβάθμισης και καταστροφής του παραλιακού μετώπου της περιοχής μας.

Ημερομηνία 13-2-2022

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ
ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ (ΟΠΣΥΞ)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝΣΥ)

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία στην ανοιχτή δημοκρατική ενημερωτική εκδήλωση για το χρονίζον θέμα της σωστής χωροθέτησης της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων κ' Αιτωλ/νίας
    και την καλύτερη κατανόηση απο την πλευρά των αρμοδίων και συναρμοδίων φορέων της Πολιτείας μας,
    του λογικού αιτήματος της τοπικής μας κοινωνίας, για πολύπλευρη και ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη και στην περιοχή μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός δημότης/ετεροδημότης του δήμου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.