Η ένταξη του έργου της ύδρευσης με το μεγαλύτερο ποσό που έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ ο Δήμος Ξηρομέρου (6 εκατομμύρια ευρώ), εκπληρώνει μια από τις βασικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις.


Ημερομηνία 4.3.2022
Δελτίο τύπου.

Η ένταξη του έργου της ύδρευσης με το μεγαλύτερο ποσό που έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ ο Δήμος Ξηρομέρου (6 εκατομμύρια ευρώ), εκπληρώνει μια από τις βασικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις.

Τον Ιούνιο του 2021, με πολύ δουλειά, κατατέθηκαν από την δημοτική αρχή, δέκα (10) πλήρεις και ώριμες μελέτες, για αντίστοιχα δέκα (10) προτάσεις χρηματοδότησης, συνολικού προϋπολογισμού 11.009.114,73 €, για ένταξη σε πολλαπλές δράσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ).
Η δουλειά ήταν συλλογική και ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, τους ειδικούς συνεργάτες, τους υπαλλήλους του Δήμου στην Επιτροπή Διερεύνησης Τιμών, τις διαχειριστικές αρχές του Υπουργείου Εσωτερικών για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη, τους αιρετούς που βοήθησαν και κάθε ενεργό πολίτη που είχε συνεισφορά.
Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά... δουλειά... και δουλειά, αλλάζοντας κάθε ημέρα τον Δήμο Ξηρομέρου, έχοντας ανοικτά τα αυτιά και το νου μας, λαμβάνοντας υπ’ όψη την βάσιμη και καλοπροαίρετη κριτική, τις ορθές παρατηρήσεις και τις προτάσεις που κατατίθονται απ’ όπου και αν προέρχονται, προχωρούμε σε διορθωτικές κινήσεις όπου απαιτείται. Για εμάς η επαφή με την κοινωνία, είναι το οξυγόνο και η δύναμη μας.
Έφτασε η στιγμή που η μεγάλη προσπάθεια ξεκίνησε να αποδίδει καρπούς:
  • Ένταξη στην πρόσκληση ΑΤ14, με τίτλο «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021» με χρηματοδότηση 37.200 €.
  • Ένταξη στην πρόσκληση ΑΤ01, με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης» με χρηματοδότηση 6.050.000 €, το μεγαλύτερο ποσό χρηματοδότησης στον Δήμο Ξηρομέρου.
Πιστοί στην δέσμευσή μας να δίνουμε τις λύσεις, με στόχους, σχεδιασμό, δουλειά, έργα και αποτέλεσμα.
Οι δημότες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και συμπαραστάτες της προσπάθειάς μας.
Θέλουμε να κλείσουμε θυμίζοντας κάτι που είναι στην διακήρυξη αρχών της παράταξης μας και για εμάς είναι σημαντικό.
Και στην περίπτωση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, τα έργα που θα ενταχθούν και θα υλοποιηθούν, δεν ανήκουν στον εκάστοτε Δήμαρχο και στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ




3 σχόλια:

  1. Επιτέλους τέλος στις χαμένες ευκαιρίες και τετραετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προ χωράτε προ χωράτε και μπροστά μπροστά να προ χωράτε
    Και τα έργα τα σωστά ο λαός δέν τα ξεχνά και τα θυμάται
    Προχωράτε προχωράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κοσμος σας πιστευει γιατι βλεπει διαφορα με την πενταετια της ανυπαρξιας οπου δεν εγινε στο τοπο τιποτα και το μονο εργο ηταν τα χρεη
    προχωρατε και αυτοι θα στενοχωριουνται σε καθε θετικο
    καλη κουβεντα απο δαυτους δεν θα ακουσετε
    ο κοσμος ξυπνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.