Εκδήλωση - συζήτηση στον Αστακό, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία.

 

3 σχόλια:

  1. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αστακού στηρίζει και υποστηρίζει το κοινωνικά δίκαιο και λογικό αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας, για επαναχωροθέτηση της προτεινόμενης ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων κ' Αιτωλ/νίας, για πολύπλευρη και ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή μας και αποτελεί το εν λόγω αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας και επικαιροποιημένη πολιτική θέση της ανώτατης πολιτικής ηγεσίας του προοδευτικού πολιτικού μας κόμματος.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχήν Σπύρο συγχαρητήρια για το σχόλιο! Αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνουν οι τοπικές οργανώσεις! Να τραβήξουν το αυτί (ας μου επιτραπεί η φράση) εκείνων που επέλεξαν να στείλουν στη Βουλή! Και να τους φέρουν να πάρουν θέση δημόσια! Οι τοπικές κοινωνίες έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν σε μια τόσο σημαντική απόφαση και να καθοριζόσουν τη μοίρα τους και όχι να αγνοούνται με τρόπο μαφιόζικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου συμπατριώτη με το πολιτικό σχόλιο 3:30 μ.μ.
    θα συμφωνήσω με την άποψή σου ότι οι τοπικές πολιτικές οργανώσεις των πολιτικών κομμάτων θα πρέπει, στα σημαντικά τουλάχιστον θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, να διατυπώνεται και η άποψη των τοπικών πολιτικών οργανώσεων και αυτό ωφελεί και τα ιδια τα πολιτικά κόμματα στην καλύτερη διαμόρφωση των πολιτικών τους θέσεων.
    Στο πολιτικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αυτό αναφέρεται με σαφήνεια και στο κατασταστικό του προοδευτικού πολιτικού μας κόμματος.
    Και ας ελπίσουμε ως τοπική κοινωνία οτι σύντομα θα λυθεί σωστά το απο δεκαετίας χρονίζον θέμα της σωστής χωροθέτησης της εν λόγω ΠΟΑΥ και να υπάρχει και για την πςριοχή μας αύξηση των επενδύσεων και σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς της τοπικής μας οικονομίας.
    Καλησπέρα Φίλε μας συμπατριώτη !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.