Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας... και αδιάβαστοι(;) και υπηρέτες αφεντάδων(;). Άκρως επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον.

5/3/2022
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας... και αδιάβαστοι(;) και υπηρέτες αφεντάδων(;). Άκρως επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκλεγμένοι πολιτικοί, άνδρες και γυναίκες, πηγαίνουν αδιάβαστοι(;) για να ψηφίσουν ένα θέμα που άπτεται του κοινωνικού συμφέροντος και που σε πολλές περιπτώσεις η ψήφος τους θα καθορίσει το μέλλον των κατοίκων μιας ολόκληρης περιοχής.
Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτελείτε από εκλεγμένα μέλη που στην πλειοψηφία τους, συμμετέχουν σε συνεδριάσεις και ψηφοφορίες θεμάτων και προβλημάτων, εντελώς αδιάβαστοι(;).
Στην τελευταία συνεδρίαση της, η εν λόγω επιτροπή μεταξύ άλλων θεμάτων, συζητούσε και το αίτημα μετεγκατάστασης ιχθυοκαλλιέργειας, η οποία δεν λειτουργεί από το 2015 έως σήμερα, και τρεις φορές η αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν ανανέωσε την άδεια λειτουργία της για λόγους μη τήρησης της νομοθεσίας.
Οι μονίμως αδιάβαστοι(;) σύμβουλοι, κατά πλειοψηφία, ψήφισαν θετικά για την μετεγκατάσταση της μονάδας, που δεν λειτουργεί και δεν έχει άδεια σε ισχύ, αγνοώντας τις αρνητικές αποφάσεις της διοίκησης, παραβιάζοντας προκλητικά την νομοθεσία και γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την αρνητική απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου και των δημοτών του.
Οι συγκεκριμένοι αιρετοί πολιτικοί, αδιαφορώντας για τη νομιμότητα και τις αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας, ψηφίζουν με κριτήρια που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της και γι' αυτό το λόγο είναι επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον.
Ο Πρόεδρος της, αν και ενημερώθηκε εγκαίρως, εντελώς αντιδημοκρατικά δεν επέτρεψε σε εκπρόσωπο της Επιτροπής Αγώνα, να συμμετάσχει στην εν λόγο συνεδρίαση και να εκθέσει τις απόψεις μας.
Φοβήθηκε τα επιχειρήματα μας και μας φίμωσε, δεν τόλμησε να έρθει σε διάλογο μαζί μας. Αντιδημοκρατικές, προσβλητικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές από ένα εκλεγμένο εκπρόσωπο των πολιτών.
Είναι όμως αδιάβαστοι; Όχι βέβαια, ξέρουν πολύ καλά τι ψηφίζουν, απλά υπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές και εντολές που είναι ενάντια στο συμφέρον των πολλών, των κατοίκων της περιοχής, του πολύπαθου Ξηρομέρου, που τελευταία έχει μπει στο στόχαστρο πολιτικών και ενεργειών για βίαιη κατάληψη στεριάς, αέρα και θάλασσας για ιδιωτικά συμφέροντα.
Τους έχουμε καταλάβει, γνωρίζουμε πως σκέφτονται, πως λειτουργούν και πως ψηφίζουν.
Είναι ταγμένοι στο στόχο των ενδιαφερομένων Π.Ο.Α.Υ παντού με κάθε τίμημα.
Είμαστε απέναντι…
Ο αγώνας μας συνεχίζεται...

Σημείωση για να ξέρουμε.
Θετικά ψήφισαν: Παράταξη Φαρμάκη: Δημητρογιάννης Λάμπρος (Πρόεδρος), Χαλιμούρδα Αγγελική (Αντιπρόεδρος), Κοντογιάννης Γεώργιος, Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης, Νικολακόπουλος Δημήτριος, Γούδας Μιχαήλ, Παράταξη Κατσιφάρα: Ρούση Ντζιμάνη Αγγελική, Κόντης Κωνσταντίνος, Μπαλαμπάνης Νίκος.
Αρνητικά ψήφισαν: Παράταξη Κατσιφάρα: Δρίβιλας Δημήτριος, Παράταξη Σπηλιόπουλου: Κατσικόπουλος Δημήτριος, Παράταξη ΚΚΕ: Μωραΐτης Νικόλαος, Παράταξη Χατζηλάμπρου: Κούστας Κωνσταντίνος.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

9 σχόλια:

  1. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!

    ΑΙΔΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε απέναντι; πώς; στα λόγια; Όχι κύριοι,το μόνο που καταλαβαίνουν, είναι το Μαύρο στις εκλογές. Απο λόγια χορτάσαμε. Έγκλημα αυτοί, τιμωρία εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπη τους.
    Συντελουν στην καταστροφη του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχίζει και αποκαλύπτεται σιγά σιγά το τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικά για λύπηση
    η παράταξη Κατσιφάρα κόλλησε τα χούγια της και στη παράταξη Φαρμάκη η οποία αντί να διαχωρίσει τη θέση της από τις αμαρτίες του παρελθόντος, εθελοντικά τις παίρνει στη πλάτη της
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά έρχονται οι ίδιοι ως Περιφερεια ΔυτικήςζΕλλαδας
    και μας λένε και για Τουριστικη ...ανάπτυξη και γίνονται και διαφημήσεις οτι δηθεν ενδιαφερονται για τον σωστή αμαπτυξη του τουρισμού.
    Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο για την Περιφερειακη Παραταξη του κ Κατσιφάρα στο θεμα της χωροθετησης ΠΟΑΥ, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
    Ο δικαιος κοινωνικος μας αγώνας αταλάντευτα συνεχιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω δεν μπορω να καταλάβω ποτε πραγματικα θα βγει μπροστα για αναπτυξη η Αιτωλοακαρνανία.
    Εδω φαίνετε ποιοί δημιουργουν τα εμποδια.
    Πρεπει ολοι οι επιχειρηματιες της περιοχης να βγουν μπροστα και να θεσουν ερωτηματα σε αυτους πως περιμενουν την αναπτυξη.
    Ελπιζω επισης να ακουστουν οι επιχειρηματίες και στη ημεριδα που διοργανώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι αυτοι οι σωτηρες του τοπου μας θαρθουν του χρονου να μας ζητησουν να τους ψηφισουμε τους ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.