Με επιτυχία και με πολύ κόσμο η Ενημερωτική Ημερίδα για την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.



Με επιτυχία και με πολύ κόσμο έγινε χθες Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, η Ενημερωτική ημερίδα για την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα.
Στην εκδήλωση, έγινε ενημέρωση από τους επιστημονικούς συνεργάτες της Επιτροπής και του Δήμου και από τα μέλη της Επιτροπής, για το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με την υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ., στην παράκτια περιοχή Αστακός – Μύτικας – Κάλαμος, όπου αναλύθηκαν με επιστημονικά στοιχεία οι παρενέργειες και οι επιπτώσεις στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ξηρομέρου και της ευρύτερης περιοχής

Παρουσίες στην εκδήλωση:
Ο Γ. Γραμματέας του ΜΕΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης,
Ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης,
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης.
Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης , Πρόεδρος Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής περιοχών που θίγονται από τις Υδατοκαλλιέργειες.
Ο π. Υπουργός και Βουλευτής στέλεχος του ΛΑ.Ε. Δημήτρης Στρατούλης.
Ο αναπληρωτής τομέα περιβάλλοντος του ΚΙΝΑΛ και δημοτικός Σύμβουλος Αμφιλοχίας, Νίκος Χούτας.
Ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Βασίλειος Πόπης.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αναζωογόνηση Πολιτών» Δήμου Ξηρομέρου, «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» Παναγιώτης Στάϊκος.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ξηρομέρου, Δημήτρης Κομπλίτσης.
Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου, Βασίλης Πολύζος.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΞ, Λευτέρης Μάντζαρης.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευτέρης Κατσαούνης και Γιάννης Ζορμπάς, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων: Μύτικα Δημήτρης Φάρος, Αστακού Αρετή Γριτσίπη, Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, Αγραμπέλου Δήμος Τάγκας, ο π. Δήμαρχος Λευκάδας, Κων/νος Δρακονταειδής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευκάδας, Περδικάρης Θανάσης και Σέρβος Κώστας, η Μαρία Σρετσκοβιτς, Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών της ΚΕΔΕ, το μέλος της Κ.Ε. του ΜΕΡΑ25 Χρύσα Νούλα,
Ο Νώντας Λαμπρακάκης π. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων, ο Βασίλης Μουρκούσης π. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, ο Νίκος Μήτσης π. Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ και συγγραφέας, ο πρόεδρος της ΟΣΥΤ, Δημήτρης Χριστόπουλος, ο Χρήστος Λαυρέτζος και ο Δημήτρης Μασκλαβάνος από την ΟΣΥΒΑ, η Αθηνά Μπούρχα και ο Φώτης Νικολές από την ΟΠΣΥΞ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων, Ταξιάρχης Σάββας, από το Σύλλογο Μπαμπίνης «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ» η Πρόεδρος Ντίνα Σταμουλακάτου, ο Αντιπρόερδος Αποστόλης Κομπλίτσης και τα μέλη Βλάσης Χρυσικός και Αποστόλης Κομπλίτσης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Εμπεσσού Βασίλης Πατσαούρας, ο Πρόεδρος Συλλόγου Χαλκιοπουλιωτών Βαγγέλης Τσούνης, από τον Σύλλογο Μαχαιράς, ο Πρόεδρος Γρηγόρης Τσίντζος και η Πηνελόπη Γκούμα, από το Σύλλογο Παπαδαταίων ο Γραμματέας Γιώργος Χαραλάμπους, ο Αλέξης Κατσιγιάννης και ο Στάθης Στεργίου, από το Σύλλογο Βελανιδιάς ο Γραμματέας Σταύρος Τσίντζος, ο κος Παναγιώτης Ζαχάκης και Τάκος Πολύδωρας αντιπροσωπία του Συλλόγου Αστακιωτών, η κα Ελένη Καρκάση, επενδυτής ξενοδοχειακής μονάδας στο Μύτικα, ο Νίκος Ζαρκαδούλας, ο οποίος ήρθε ειδικά για την εκδήλωση από την Πολωνία, μέλη συλλόγων και φορέων κ.ά


































































































































































1 σχόλιο:

  1. Ειμαι σιγουρος οτι θα αποκατασταθει αργα η γρηγορα αυτη η αδικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.