Τιμητική βράβευση του κ. Αναστάσιου Μύτογλου, Διοικητή των ΓΝ Νίκαιας και Δυτικής Αττικής ''Αγία Βαρβάρα''.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ο κ. Αναστάσιος Μύτογλου, Διοικητής των ΓΝ Νίκαιας και Δυτικής Αττικής ''Αγία Βαρβάρα'', που χθες βραβεύθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Διεθνή Οργανισμό Internasional Action Art, έλκει την καταγωγή του από την πλευρά της μητέρας του Σταυρούλας Οικονόμου, από την Επισκοπή Καλάμου Ιονίου Πελάγους.
Είναι εγγονός της αείμνηστης Αργύρως Οικονόμου, που είχε διατελέσει Πρόεδρος της Επισκοπής και ανηψίος της δικής μας από τον Μύτικα, Οδοντιάτρου Καλής Μπουλιέρη.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια και από εμάς προς τον κ. Αναστάσιο Μύτογλου για το έργο του και ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη μας για το θέμα που μας έστειλε.

------------------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook Διοικητή
ΓΝ Νίκαιας και Δυτικής Αττικής ''Αγία Βαρβάρα''.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον όμιλο UNESCO για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει για την κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά στο χώρο της Υγείας!
Το βραβείο όμως αυτό ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους των δυο νοσοκομείων που έχω την τιμή να υπηρετώ ως Διοικητής!
Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που επί δυο και πλέον χρόνια συνέβαλλαν τα μέγιστα για να μπορέσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας να ανταποκριθεί στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία!
Είμαι πολύ υπερήφανος που συνεργάζομαι με ένα μεγάλο σύνολο αξιών ανθρώπων όπως είναι οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων και όλων των βαθμίδων του ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ και του ΓΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.