Χρήστος Μπόνης: Ούτε ένα καλό λόγο.


Γράφει ο κ. Χρήστος Μπόνης.
Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.

Εγώ θα το γράψω και ας υποστώ τις συνέπειες, οι φίλοι να γίνουν εχθροί, οι φίλοι να αυξηθούν και οι αδιάφοροι να επαναστατήσουν.
Προφανώς όταν αποφασίζεις να σχολιάσεις μια πραγματικότητα, θέτοντας κάποιους προ των ευθυνών τους, θα είσαι αποφασισμένος να δεχτείς κατά περίσταση και την ανάλογη κριτική, κάτι που προσωπικά εγώ την έχω αποδεχτεί τα τελευταία σαράντα χρόνια με την ενεργή ενασχόληση μου με την πολιτική, πολλών δε μάλλον τα τελευταία περίπου πέντε με τον Σύλλογο Αστακιωτών.
Πριν λίγες ημέρες ένας Αστακιώτης, ο Φώτης Καϋμενάκης, εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ της ΕΟΕ (εν συντομία) ενός συνόλου ή αν θέλετε μιας Ένωσης, της οποίας ο αντικειμενικός της σκοπός και η δομή της έχει σχέση με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, κάτι που σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η κορύφωση του Αθλητικού Πνεύματος και όχι μόνο (κάποτε σταματούσαν οι πόλεμοι για να τελεστούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες).
Ο Φώτης Καϋμενάκης δεν εκλέχτηκε σε μια συνδικαλιστική οργάνωση (π.χ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που προέρχεται από τον χώρο δουλειάς του), αλλά στον κατά τεκμήριο κορυφαίο θεσμό (μην ξεχνάμε ότι την ΔΟΕ την προσφωνούν με τον τίτλο ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ).
Δυστυχώς η εκλογή του Φώτη πέρασε σχεδόν σαν να μην υπήρξε ποτέ από (κυρίως) στο χωριό του.
Πλην του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, κανείς κραταιός δεν έστειλε ένα συγχαρητήριο στον Φώτη. Κανείς Σύλλογος από τους δεκάδες που υπάρχουν στον Αστακό και οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκαν αιτούμενοι πρόσκληση για την εκδήλωση του Σ.Α.Α. (και που προφανώς πολύ σωστά έπραξαν, διότι έτσι θα εμφανίζονταν ο Αστακός ότι δεν υπολείπεται των άλλων μεγάλων πόλεων σε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα).
Ο Φώτης, εάν η καταγωγή του ήταν από άλλο μέρος της Ελλάδας, θα είχε προσλάβει υπάλληλο για να του καταχωρεί τα συγχαρητήρια, στον Αστακό όμως, όπως φαίνεται και όπως μπορούμε να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, τα ενδιαφέροντα εστιάζονται και περιορίζονται άλλου προς δόξα των ιστοσελίδων.
Φώτη!! Εμείς σαν Σ.Α.Α σε συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά και σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια που μας προσέφερες στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής, για την οποία ακόμη κάποιοι ανεγκέφαλοι (πιθανόν και θερμόαιμοι) θεωρούν (ή και εκτιμούν) ότι όλα ήταν για την προβολή κάποιων. Ας όψετε η ευγένεια των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου μας, που κατηγορηματικά δεσμεύτηκαν και εγώ μαζί, να μην δώσουμε τροφή σε ανίκητους βλάκες
Εμείς είμαστε υπηρέτες του ΑΣΤΑΚΟΥ (προφανώς άμισθοι και καλοπροαίρετοι) και θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά, με πολύ μεγάλες εκπλήξεις και το καλοκαίρι που μας έρχεται.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.