Δράσεις ευπρεπισμού έχουν ξεκινήσει σε όλα τα χωριά εν όψει Πάσχα. Φωτογραφίες από δράσεις σε Παπαδάτου, Αρχοντοχώρι και Αστακό.


Το Πάσχα πλησιάζει και ήδη όπως ήταν προγραμματισμένο και γνωστό σε όλους, ξεκίνησαν οι δράσεις ευπρεπισμού στις Κοινότητες. Σήμερα σας παρουσιάζουμε φωτογραφική τεκμηρίωση των εργασιών ευπρεπισμού σε Παπαδάτου, Αρχοντοχώρι και Αστακό που πραγματοποιούνται από το πρόγραμμα εργαζομένων της ηλιακής ομάδας 55-67 του συνεργείου Φυτειών.
Μιλάμε για ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που ενεργοποίησε ο Δήμος Ξηρομέρου και αφορά συμπατριώτες μας άνεργους που διαθέτουν κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ, που έμειναν σε μία δύσκολη χρονικά περίοδο για αυτούς άνεργοι και έρχονται να εργαστούν νόμιμα, με ασφάλιση και πλήρη εργασιακά δικαιώματα στο Δήμο Ξηρομέρου. Έχουν αναλάβει σημαντικό έργο σε όλες τις Κοινότητες, που το βλέπουν όλοι οι πολίτες, εργαζόμενοι ευσυνείδητα και με αξιοπρέπεια.
Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι εργασίες αυτές από άλλες διοικήσεις, γίνονταν με ένα τρόπο παράδοξο. Από κάποιο αόρατο ταμείο (άσπρο ή μαύρο δεν ξέρουμε πως το λένε), που διαχειρίζονταν κάποιοι έμπιστοι και επιλεγμένοι. Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν το πριν με το τώρα, το χθες με το σήμερα.
Εμείς να μιλήσουμε για τον Μύτικα που έχουμε ιδία γνώση, και να μιλήσουμε για το Κοιμητήριο Μύτικα και τους δημόσιους χώρους, η σύγκριση είναι η νύχτα τότε, με την μέρα τώρα, το σκοτάδι τότε, με το φως τώρα, χωρίς να σημαίνει ότι και σήμερα δεν υπάρχουν προβλήματα. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Σχετικά με την διαδικασία που είχε επιλεγεί από τους προηγούμενους διοικούντες, θα πούμε ότι είχε τόσο διαφάνεια και φωτεινότητα, που μας είχε τυφλώσει και έτσι δεν μπορούσαμε να δούμε και το έργο που γίνονταν.






















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.