Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Παπαδάτου, τα πεύκα στο δημοσιεύμα μας δεν έχουν σπάσει και έχουν πέσει, αλλά κοπήκαν με το πριόνι. Παραπέμπουμε στο δημοσιευμά μας και στις φωτογραφίες που βάλαμε για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα.


Λάβαμε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παπαδάτου κ. Νικόλαο Ζαρέντη φωτογραφίες, με κομμένα πεύκα από το δασύλλιο στη Παπαδάτου όπως αυτός ισχυρίζεται, προς αποκατάσταση της αλήθειας όπως αναφέρει, γιατί σύμφωνα με αυτόν, το δημοσίευμα μας δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και αυτά που αναφέρουμε για δέντρα που έπεσαν από τον αέρα είναι ψέματα και τα πεύκα κόπηκαν με πριόνι.
Καταρχήν δημοσιεύουμε ως έχουμε υποχρέωση την άποψη του Προέδρου και τις φωτογραφίες που μας έστειλε.
Κατά δεύτερον, παραπέμπουμε στο δημοσίευμα μας (δείτε εδώ), το οποίο το αλιεύσαμε από το Facebook από συμπατριώτη μας, όπου φαίνονται άλλα δέντρα στις φωτογραφίες από αυτά που παρουσιάζει ο Πρόεδρος, τα οποία είναι σαφώς και στον κάθε ανίδεο, σπασμένος ο κορμός τους στη μέση και όχι κομμένα με πριόνι. Τώρα αν υπάρχουν και πεύκα που κοπήκαν σε προγενέστερο χρόνο με πριόνι, αυτό δεν αφορά το δικό μας δημοσίευμα.
Άρα καμία παραπληροφόρηση σε αυτά που γράψαμε κύριε Ζαρέντη. Θεσμικά πράξετε ότι κρίνετε για το θέμα και το παρακολουθούμε και εμείς, αλλά δεν έχουμε εντοπίσει κάποια παρέμβαση σας μέχρι τώρα πουθενά για το συγκεκριμένο θέμα.
Είμαστε στη διάθεσή σας να προβάλουμε όποιο θέμα που αφορά την Παπαδάτου και φυσικά και αυτό της κοπής των δέντρων όπως ισχυρίζεστε.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.