Κομμάτια από κλουβιά ιχθυοτροφείων βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω στη παραλία της Αξόπετρας στην Επισκοπή (η διπλανή παραλία) και φυσικά ως συνήθως, δεν λείπουν κανενός για να έρθει να τα μαζέψει.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, συμπολίτης μας από την Πάτρα, που διαθέτει ακίνητο για παραθερισμό στην Επισκοπή Καλάμου, όπως και πάρα πολλοί άλλοι Έλληνες και Αλλοδαποί, κομμάτια από κλουβιά ιχθυοτροφείων βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω στη παραλία της Αξόπετρας στην Επισκοπή (η διπλανή παραλία) και φυσικά ως συνήθως, δεν λείπουν κανενός για να έρθει να τα μαζέψει.
Χθες ήταν στον Μύτικα ο βουλευτής Αιτ/νίας κ. Λιβανός, για άλλο λόγο βέβαια καλό, αλλά από τους 7 βουλευτές της Αιτ/νίας, εξαιρουμένου του κ. Νίκου Παπαναστάση του ΚΚΕ, δεν είδαμε από τους υπόλοιπους καμία ενέργεια και καμία συμπαράσταση να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να εξαιρεθεί από την ίδρυση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ), το παράκτιο μέτωπο από Αστακό ως Μύτικα και ο Κάλαμος και ο Καστός.
Μία εκκωφαντική σιωπή, ανεξήγητη για κάποιους..., εύκολα εξηγήσιμη για κάποιους άλλους που ξέρουν περισσότερα.
Πρόκειται για ένα αίτημα λογικής και δικαιοσύνης, μία μικρή ελάχιστη γεωγραφική περικοπή της Π.Ο.Α.Υ,  που δεν εμποδίζει σε τίποτα τον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί και να προσλάβουν ακόμη περισσότερους εργαζόμενους, με ακόμη καλύτερους μισθούς και με καλύτερες συνθήκες εργασίας.

------------------------------

Πηγή: Προσωπική σελίδα Facebook Βασίλη Δημητράτου.

Ευχαριστούμε τους φίλους μας ιχθυοκαλλιεργητές, για τα δώρα τους, τόσο στις θάλασσες όσο και στις παραλίες μας.


8 σχόλια:

  1. Εάν ολόκληροι σωληνες βγαίνουν στις ακτές σκεφθείτε τι γινεται στον βυθό.
    Απεναντι στην Ιθακη ακομα βγαζουν υπολείμματα απο πρώην εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοί ψηφίζουν τα κόμματα και ποιοί τους Βουλευτές και ποιοί τους δημάρχους και τους αντιδημάρχους ?
    Εμείς. ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, Εμεις τους ψηφιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γινει μηνυση κατα παντος υπευθυνου απο τον Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί δεν γίνεται μια μήνυση κατά παντός υπευθύνου ιχθυοκαλλιεργητη; Και ασφαλιστικά μέτρα, έτσι για να είναι πιο άμεσο το τσούξιμο. Και μια δίωξη για περιβαλλοντικούς λόγους στο λιμεναρχείο να τους τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήθελα νάξερα ,το Υπουργείο Τουρισμού δέν εχει λόγο και αρμοδιότητες για την σωστή τουριστική ανάπτυξη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ενημερωθεί ο Πρόεδρος του νησιού και ο δήμαρχος Λευκάδας και η αντιπολίτευση. Και να γίνει αγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά μόνο βλέπετε και σας ενοχλούν....λες και οι παραλίες είναι καθαρές από άλλα σκουπίδια........Είναι οικολόγοι δηλαδή αυτοί που ιδιωτικοποιούν τις παραλίες με τα εξοχικά τους και κάνουν αυθαιρεσίες με σκαλοπάτια τσιμεντένια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ειναι λαθος να μην τιμωρηθεί κανεις.
    Εαν έπεφτε πανω σε αυτο καποια απλη βαρκα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.