Το ανύστακτο ενδιαφέρον του Νικολάου Θ. Νταή για τη λειτουργία του Κ.Υ. του Μύτικα.


Του Σπύρου Δ. Ζαβογιάννη.

Είναι όντως αξιοθαύμαστο με πόσο πάθος αυτός ο άνθρωπος ασχολήθηκε για πολύ χρόνο για να αποκατασταθεί, να επανδρωθεί και να λειτουργήσει τούτο το κέντρο, που εξετίμησε ότι ήταν όντως πολύτιμο για τους εδώ διαβιούντες ανθρώπους. Αρθρογραφούσε στα τοπικά sites, στις τοπικές εφημερίδες και βρισκόμενος σε μια συνεχή επικοινωνία με τους καθ' ύλη αρμοδίους, ενοχλούσε ακόμα και υπουργούς, εξαντλούσε κάθε γνωριμία του.
Είναι αυτός που με τις άοκνες προσπάθειές του θα αναβαθμίσει αυτό το κέντρο από αγροτικό ιατρείο σε Κέντρο Υγείας και εισηγήθηκε ειδικότητες γιατρών. Έφθασε να προτείνει το κέντρο αυτό να επανδρωθεί με 24 θέσεις ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού και το πέτυχε.
Διακαής πόθος του να δει τούτο τον χώρο να λειτουργεί. Ήρθε σε επικοινωνία με τον Χιόνη, ο οποίος χάρισε στο παλιό Κέντρο Υγείας ασθενοφόρο, τόσο απαραίτητο για την μετακομιδή των ασθενών και πιέζοντάς τον, χάρισε και δεύτερο το οποίο λειτουργεί,
Με τον πατριώτη του Υπουργό Υγείας Αλέκο Παπαδόπουλο, πέτυχε πολλά από αυτά που επεδίωκε για το καλό των κατοίκων του Μύτικα και της ευρύτερης περιοχής Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη για την προσφορά του.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Σπύρο. Για το ήθος και την αξιοπρέπεια. Λίγοι στον τόπο μας αναδεικνύουν τις αξίες,παραμεριζοντας το εγώ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.