Σύσκεψη φορέων του Μύτικα και της Λιμενάρχη Λευκάδος, για το λιμάνι του Μύτικα την Τρίτη 5 Ιουλίου.


Μύτικας 3-7-2022
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας επαγγελματίες και τους κατοίκους του Μύτικα, ότι ξεκίνησε μία προσπάθεια να ανοίξει από το φετινό καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι το λιμάνι του Μύτικα για ελλιμενισμό ιστιοπλοϊκών σκαφών στο ένα μπαστούνι του λιμανιού προς τα Δυτικά.
Μάλιστα έχει σταλεί μέσω του Δήμου Ξηρομέρου, σχετικό αίτημα στο Λιμεναρχείο Λευκάδας με σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα, για να καθοριστεί το συγκεκριμένο μπαστούνι αποκλειστικά για ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών επισκεπτών για του μήνες Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.
Στα πλαίσια αυτά, η Λιμενάρχης Λευκάδας θα επισκεφτεί το λιμάνι του Μύτικα την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. και ζήτησε η ίδια να καλεστούν όλοι οι φορείς του Μύτικα στο χώρο του λιμανιού, για να συζητηθούν τα προβλήματα του λιμανιού του Μύτικα και να εξευρεθούν τρόποι καλύτερης λειτουργίας του.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

5 σχόλια:

  1. Ποιός έχει την αρμοδιότητα για την ομαλή λειτουργία του λεγόμενου λιμανιού;.Μήπως και σήμερα δε γίνεται ο κακός χαμός απο τους τσαμπουκάδες και τους κουτοπόνηρους που κατέχουν με το έτσι θέλω αρκετές θέσεις;.Ποιός θα διαχειρίζεται την παροχή υπηρεσιών, άν υπάρχει τέτοια προοπτική.Μέχρι και σήμερα έγινε καμία είσπραξη; Ποιός θα πετάξει τους γνωστούς θρασύτατους καταληψίες έξω απο το λεγόμενο λιμάνι; Οι ντόπιοι έξω για το καλό των επαγγελματιών και οι άλλοι στα σίγουρα εντός; Προβλέπω θύελες , όχι μετεωρολογικές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι τονιζετε τοσο πολυ το "ιστιοπλοικο";Δηλαδη αν ερθει ενα motoryacht,η ενα φουσκωτο 12-13 μετρα,δεν θα το δεχθειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ξέρω προτεραιότητα στα λιμάνια έχουν πρώτα τα επιβατικά σκάφη Δευτέρα τα επαγγελματικά αλιευτικά τρίτα τα σκάφη των μόνιμων κατοίκων και τελευταία των περαστικών σκαφατων τουριστών Της διανυκτέρευσης . Αν θέλετε πιο πολλα τουριστικα σκάφη διανυκτέρευσης φτιάξτε καινουριο μεγαλύτερο λιμάνι η επεκτείνεται το υφιστάμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιμάνι στον Μύτικα??? Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι λιμάνι, είναι Αλιευτικό καταφύγιο.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.