Κανάλι YouTube Marita's Travel Paradise: Εδώ πρέπει να είναι οι επόμενες διακοπές σου.



Πηγή: https://youtu.be
Κανάλι YouTube Marita's Travel Paradise.

Σε αυτές τις διακοπές επισκεφθήκαμε μέρη του Ιονίου άλλα διάσημα και άλλα όχι τόσο γνωστά και θα θέλαμε να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία μαζί σας.
Μείναμε στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας και από εκεί επισκεφθήκαμε μέρη όπως η Λευκάδα και η Πάλαιρος καθώς επίσης τα νησάκια Καστός και Κάλαμος που μας μάγεψαν με την ομορφιά τους.
Κολυμπήσαμε σε καταπράσινα νερά σε αυτούς του μικρούς παράδεισους (Καστός, Κάλαμος) και σε καταγάλανα νερά στις παραλίες Βαθυαβάλι (Πάλαιρος) και Πευκούλια (Λευκάδα), μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε. Ελπίζουμε να σας ταξιδέψουμε με αυτό το βίντεο και να σας δώσουμε ιδέες για επόμενες διακοπές!!

5 σχόλια:

  1. Η παραλιακή μας περιοχή αναμφίβολα είναι κατεξοχήν Τουριστική Περιοχή.
    Και γι' αυτό και το αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας : Να εξαιρεθεί η Τουριστική μας Περιοχή απο την προτεινόμενη χωροθέτητη της ΠΟΑΥ Εχινάδων κ' Αιτωλ/νίας, είναι και κοινωνικά, λογικό αίτημα.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οριστικό. Η ΠΟΑΥ στο παρακτιο μέτωπο του Ξηρομερου. Εν τω μεταξύ οι Ξηρομεριτες στον κομματικό τους ύπνο.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου δέν ορίζουμε εμείς αποφάσεις, υπάρχουν γι' αυτό αρμόδιοι και συναρμόδιοι φορείς της Πολιτείας μας και αφού άλλωστε το θέμα της χωροθέτησης είναι σε εξέλιξη.
      Την λογική μας όμως ως μέλη της τοπικής μας κοινωνίας μπορούμε να την ορίζουμε και πάντα μέσα στα πλαίσια της κοινής λογικής.
      Καλημέρα Φίλε συμπολίτη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  2. Καμία διαπραγμάτευση σε αυτή την λαίλαπα που θα πλήξει τουριστικά καθώς και στην βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου ικανοποιοντας τους τσιφλικάδες που θέτουν την περιοχή σε ζώνη ιχθυοτροφείων . Οι θέσεις εργασίες που εξυπηρετούν και θέτουν ως "καραμέλα" στα νέα παιδιά είναι μηδαμινά σε σχέση με τις αντίστοιχες που θα προσφέρει ο τουριστικός κλάδος . Μην φοβάστε
    Με εκτίμηση ,
    Π. Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί. Τα συμφέροντα σταύρωσαν το Χριστό. Οι εκλογές πλησιάζουν και οι πολίτες του Ξηρομερου..... πέρα βρέχει. Τώρα είναι η ώρα για ασφυκτικη πίεση.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.