Το επίσημο έγγραφο της χρηματοδότησης 394.382 € του Δήμου Ξηρομέρου από το Φιλόδημος ΙΙ, για κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.


Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανού Πέτσα, με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου που εντόπισαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΧΙΙ «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με ποσό 394.382 €.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος στις 19 Ιανουαρίου 2022 μας είχε ενημερώσει (δείτε εδώ), για την εύρεση του σχετικού χώρου στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου και για την εκπόνηση της συνοδευτικής μελέτης μέσα από τον Δήμο, γιατί χωρίς δουλειά και ύπαρξη μελέτης, κανένα πρόγραμμα δεν σε χρηματοδοτεί. Αυτό είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη και το γνωρίζουν όλοι.
Σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθει η αποδοχή του ποσού και η εγγραφή του στα έσοδα, με αναμόρφωση του Προϋπολογισμού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

Κάτοψη της εγκατάστασης τους καταφυγίου αδέσποτων ζώων, μέσα από την μελέτη που εκπόνησαν ειδικοί συνεργάτες μηχανικοί, που δημοσιεύτηκε από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου.

Κάτοψη της εγκατάστασης τους καταφυγίου αδέσποτων ζώων, μέσα από την μελέτη που εκπόνησαν ειδικοί συνεργάτες μηχανικοί, που δημοσιεύτηκε από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.