Η Ειρήνη Τριανταφύλλου δεν ξεχνά. Μοίρασε και πάλι χαμόγελα μέσα απ΄τη «Διέξοδο»


Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
Μοίρασε και πάλι χαμόγελα μέσα απ΄τη «Διέξοδο»

Πέρασαν εννέα ολόκληρα χρόνια από τότε που η εγκληματική οδική συμπεριφορά ενός ασυνείδητου οδηγού λεωφορείου έκοψε, πάνω στην πιο τρυφερή της ηλικία, το νήμα της ζωής της Ειρήνης Τριανταφύλλου, μιας από τις πιο νεαρές και χαρισματικές φίλες της «Διεξόδου».
Όμως η φλογερή ματιά αυτής της αριστούχου φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης δεν ξεχάστηκαν αφού η «Διέξοδος» από το 2014, που συνέβη το τραγικό γεγονός, πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη μνήμη της μία χειρονομία αγάπης.
Στηριζόμενη στη σταθερή υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων διαχρονικών της φίλων, που με την ποικιλότροπη συνδρομή τους γίνονται αρωγοί στην υλοποίηση του πολιτιστικού αλλά και του κοινωνικού της έργου, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προσέφερε σε μαθητές, που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν, όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη
Έτσι εκατόν τριάντα περίπου μαθητές δημοτικών σχολείων της περιοχής του Μεσολογγίου τα προμηθεύθηκαν μέσω της «Διεξόδου», μαζί με το χαμόγελό της Ειρήνης και την ευχή να διακριθούν, όπως και εκείνη, μεταξύ των αρίστων και να σκορπίζουν γύρω τους καλοσύνη και αγάπη.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.