Παραλαβή από την Ο.Ε. μελέτης προϋπολογισμού 6.559.562,80 €, για υποβολή άλλης μίας μεγάλης πρότασης του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 30 Σεπτεμβρίου και την εντοπίσαμε, έγινε παραλαβή της μελέτης που αφορά τη πράξη με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος - τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτομάτου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου».
Στόχος, η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από τον Δήμο Ξηρομέρου, στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΤΑ-01 του Ταμείου Ανάκαμψης Πυλώνας Ανάκαμψης 1 «Πράσινη Μετάβαση» Άξονας Προτεραιότητας 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου αφορά τέσσερις τομείς:
Α. Υποδομές παροχής νερού.
B. Τηλεμετρία - έργα τηλεχειρισμού για τον εντοπισμό διαρροών σε δίκτυο ύδρευσης.
Γ. Ψηφιακοί μετρητές νερού.
Δ. Εγκαταστάσεις αφαλάτωσης.

Ο προϋπολογισμός της πρότασης είναι 6.559.562,80 €, ο οποίος κατανέμεται στις τρεις Δ.Ε. ως εξής:
  • Δ.Ε. Αστακού: 4.277.404,80 €.
  • Δ.Ε. Αλυζίας: 1.132.132,40 €.
  • Δ.Ε. Φυτειών: 1.150.025,60 €.
Προϋπολογισμός πρότασης χρηματοδότησης για την Δ.Ε. Αστακού.
Προϋπολογισμός πρότασης χρηματοδότησης για την Δ.Ε. Αλυζίας.

Προϋπολογισμός πρότασης χρηματοδότησης για την Δ.Ε. Φυτειών.
Με το καλό να έχει επιτυχή κατάληξη και αυτή η πολύ μεγάλη πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Ξηρομέρου, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα με τις πολλές προτάσεις που έγιναν δεκτές, για δρομολόγηση έργων υποδομών που λείπουν όλα τα προηγούμενα χρόνια και να έρθει στο ταμείο του Δήμου άλλο ένα πολύ μεγάλο ποσό, για να λυθούν δομικά, σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα, προς βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

2 σχόλια:

  1. Τι να λέμε τώρα. Ο δήμος έχει Δήμαρχο . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο θέμα της ένταξης έργων σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα για τις ανάγκες του δήμου μας,
    η πολιτική της δημοτικής αρχής είναι επιτυχής και φυσικά τίποτα δέν έχει θετικό αποτέλεσμα χωρίς την απαραίτητη και σωστή προετοιμασία των αιτημάτων απο τις υπηρεσίες του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.