Συνολική χρηματοδότηση 88.201,20 € για τον Δήμο Ξηρομέρου, από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ».


Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ», χρηματοδοτεί τους Δήμους από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας 2.0. Έτσι προχωρά η χρηματοδότηση 324 Δήμων της χώρας, και ειδικότερα χρηματοδοτείται:
  • Το κόστος ανακαίνισης των υπαρχόντων ΚΕΠ.
  • Το κόστος της προμήθειας για την αντικατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  • Το κόστος της προμήθειας για την αντικατάσταση εκτυπωτών.
  • Το κόστος της προμήθειας tablet για να χρησιμοποιηθούν από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ.
  • Το κόστος προμήθειας tablet για την αξιολόγηση των υπηρεσιών των ΚΕΠ από τους πολίτες.
  • Το κόστος προμήθειας συστήματος ηλεκτρονικής προτεραιότητας εξυπηρετούμενων (στα μεγαλύτερα ΚΕΠ από πλευράς συναλλαγών).

Παρόν και ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος για τα 3 ΚΕΠ που διαθέτει, εξασφαλίζει συνολική χρηματοδότηση 88.201,20 €.

Ειδικότερα:
  • 18.700 € + ΦΠΑ 4.448 € = 23.188 € - 4.1 Δράση για την προμήθεια Η/Υ, Εκτυπωτών και Tablets για την χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet.
  • 8.100 € + ΦΠΑ 1.944 € = 10.044 € - 4.2 Δράση για την Υλοποίηση Συστήματος διαχείρισης επισκεπτών & Προμήθεια tablets μέσω των οποίων θα διατίθεται εφαρμογή για την υπογραφή εγγράφων από τους εξυπηρετούμενους πολίτες, καθώς και εφαρμογή αξιολόγησης από αυτούς των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • 44.330 € + ΦΠΑ 10.639,2 € = 54.969,20 € - 4.3 Δράση για τις εργασίες ανακαίνισης των ΚΕΠ.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.