Έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας, με νίκη 2 - 1 για την Α.Ε. Αλυζίας, με αντίπαλο τον Α.Ο. Ελαιοφύτου.


Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας για την Α.Ε. Αλυζίας, με νίκη με ανατροπή επί του Α.Ο. Ελαιοφύτου εντός έδρας, στο γήπεδο του Αη Γιώργη στη Κανδήλα, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.
Στο 10ο λεπτό η Α.Ε Αλυζίας βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μπάσιμο του επιθετικού του Ελαιοφύτου, δυνατό σουτ και 0-1.
Στο 18ο λεπτό, αριστοτεχνικό απευθείας φάουλ του Θωμά Φραγκογιάννη για την Α.Ε. Αλυζίας και 1-1.
Χάθηκαν και δύο καλές ευκαιρίες από τους Οικονόμου και Κώστα Ταμπάκη στο Α' ημίχρονο.
Η Α.Ε. Αλυζίας δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο Α' ημίχρονο, με χαλαρότητα και χωρίς καλή δημιουργία φάσεων.
Στο Β' ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα απόδοση, με την είσοδο του Άρη Αποστολάκη κυρίως, αλλά και του Βασίλη Δρακά.
Χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες από τους επιθετικους της Α.Ε Αλυζίας, ώσπου στο 90ο λεπτό με εξαιρετική κίνηση, προσποίηση και ντρίμπλα σε δύο αντιπάλους, ο έμπειρος Άρης Αποστολάκης πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-1 σε κλίμα ενθουσιασμού.
Σαν το παλιό καλό κρασί ο Άρης, αποδεικνύει ότι η μπάλα και η τέχνη χειρισμού της δεν ξεχνιέται και ας περνάνε τα χρόνια. Καθάρισε την μπουγάδα στο ενενήντα, χαρίζοντας το πρώτο τρίποντο στην Α.Ε. Αλυζίας.
Ο καιρός βροχερός, με περίπου 70 φιλάθλους, να αγνοούν τις κακές καιρικές συνθήκες και να δίνουν το παρόν στο γήπεδο.
Η Διοίκηση και οι παίκτες αφιερώνουν την νίκη στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ζέππο, που γύρισε πάλι στην ομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε.
Ξεκάθαρος και μοναδικός στόχος της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική χρονιά, είναι η άνοδος στην Β' κατηγορία.
Η ομάδα της Α.Ε. Αλυζίας δεν είναι για την Γ' κατηγορία, αυτοί οι παίκτες αξίζουν για παραπάνω και ήταν μεγάλη αποτυχία η περυσινή αγωνιστική χρονιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.