Συζητήθηκε και ψηφίστηκε το θέμα του ορισμού της Δικηγόρου και καθορισμού αμοιβής της, για την αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ για την Π.Ο.Α.Υ. Αγωνιώδης η προσπάθεια των κ.κ. Γαλούνη και Λαϊνά να αποσυρθεί το θέμα (video).


Συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, το θέμα του ορισμού Δικηγόρου και καθορισμού αμοιβής της, για την αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ του επικείμενου Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ), της υπό θεσμοθέτηση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργιών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.
Στην εισηγησή του ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης ήταν πεντακάθαρος και σαφέστατος, λέγοντας πράγματα λογικά και αυτονόητα που τα γνωρίζουν όλοι.
Υπάρχει η ισχυρή πιθανότητα από μέρα σε μέρα η Π.Ο.Α.Υ να πάρει Π.Δ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τρέξουν οι διαδικασίες σύνταξης και κατάθεσης της προσφυγής μας εντός 60 ημερών όταν και εφόσον πάρει Π.Δ η Π.Ο.Α.Υ., προς υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ξηρομέρου, όπως προβλέπει και η ομόφωνη απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ανάφερε ότι αυτό το υποστηρίζουν και το θεωρούν απαραίτητο να γίνει και οι δύο με καταγωγή από το Ξηρόμερο νομικοί, μέλη της Επιτροπής Αγώνα και ανάφερε τον κ. Αλέκο Σάββα.
Κλείνοντας τόνισε ότι είναι αυτονόητο και εξυπακούεται, ότι αν δεν πάρει Π.Δ. η Π.Ο.Α.Υ για οποιαδήποτε λόγο, δεν υπάρχει το αντικείμενο σύνταξης και κατάθεσης προσφυγής στο ΣτΕ και ούτε υπάρχει ζήτημα αμοιβής της Δικηγόρου. Τα χρήματα θα μείνουν στο Ταμείο του Δήμου.
Πριν την συζήτηση του θέματος, υπήρξε παρέμβαση των κ.κ. Λαΐνά και Γαλούνη, με αγωνιώδη και επίμονη προσπάθεια να αποσυρθεί το θέμα και να μην συζητηθεί, με αιτιολογία ότι δεν έχει πάρει ακόμα Π.Δ. η Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, άρα το θέμα δεν υφίσταται.
Ο κ. Στάϊκος στην αρχική του τοποθέτηση είπε, ότι αν το θέμα συζητηθεί θα το ψηφίσει.
Ο κ. Κομπλίτσης είπε ότι το θέμα είναι γνωστό, το ξέρουν όλοι ότι επίκειται από μέρα σε μέρα η ίδρυση Π.Ο.Α.Υ και ότι παρότι σαν παράταξη πιστεύουν πιο πολύ στην αντίδραση των κατοίκων, δεν παραγνωρίζουν και την δικαστική πλευρά και πρέπει το θέμα να συζητηθεί και να ψηφισθεί για να είμαστε έτοιμοι.
Ο κ. Δήμαρχος είπε να μπει το θέμα της αναβολής ή μη του θέματος που βάζουν οι κ.κ. Γαλούνης και Λαϊνάς σε ψηφοφορία και το Δημοτικό Συμβούλιο ως το κυρίαρχο όργανο να αποφασίσει. «Εγώ εισηγούμαι την συζήτηση και την ψήφιση του θέματος», είπε χαρακτηριστικά.
Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η συζήτηση του θέματος, με τους κ.κ. Γαλούνη και Λαϊνά να δηλώνουν αποχή από την συζήτηση του θέματος λέγοντας ότι πάσχει από νομιμότητα, τον κ. Στάϊκο να δηλώνει τελικά και αυτός αποχή, συντασσόμενος με την άποψη των κ.κ. Λαϊνά και Γαλούνη, γιατί δεν υπήρχε ομοφωνία ως προς την μη αναβολή του θέματος όπως είπε.
Ο κ. Γαλούνης μετά από αυτή την εξέλιξη εκνευρισμένος είπε, θα μας καθορίσει η Επιτροπή Αγώνα και η νομική ομάδα τι θα κάνουμε, δεν ξέρω ποια είναι η νομική ομάδα, ότι προσωπικά επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος του να προσβάλει νομικά την συγκεκριμένη απόφαση για να ακυρωθεί στην Αποκεντρωμένη!!! Θα την προσβάλλουμε την απόφαση, είναι παράνομη ανάφερε!!!
Για μας η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Γαλούνη αποτελεί μνημείο. Δημοτικός Σύμβουλος ορκισμένος να υπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου Ξηρομέρου και των Δημοτών, θα προσφύγει εναντίον του ορισμού της Δικηγόρου για το ΣτΕ επικαλούμενος τυπικούς λόγους, η οποία Δικηγόρος θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου, σε εφαρμογή της απόφασης 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου που και ο κ. Γαλούνης ψήφισε!!! Το τερματίσατε κ. Γαλούνη... έλεος άνθρωπε μου...!!!
Λίγα λόγια από εμάς, χωρίς πολλά πολλά.
Νομίζουμε ότι όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει και δεν περιμένουμε συνεδριάσεις σαν την συγκεκριμένη του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για να καταλάβουμε. Κοινό νου ευτυχώς έχουμε...
Ο κ. Γαλούνης είναι ο τέως Δήμαρχος, που εκείνη τη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για την ΠΟΑΥ στις αρχές του 2019, την πρόσκληση την έφαγε σαν τη μαρμάγκα το προσωπικό του e-mail(!!!).
Αυτή ήταν η ντροπή και το όνειδος! Αίσχος για τη Δημοκρατία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να μην γνωμοδοτήσουν με μεθόδευση τα συλλογικά όργανα του Δήμου Ξηρομέρου (ενδιαφερόμενες Τοπικές Κοινότητες, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Δημοτικό Συμβούλιο).
Ένα σημαντικότατο θέμα για τον Δήμο Ξηρομέρου, που θα καθορίσει την μελλοντική του φυσιογνωμία και το μέλλον και τις ζωές όλων των επόμενων γενεών των κατοίκων, μια υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ στις ακτές του Δήμου που δεν προβλεπόταν ποτέ... και το Δημοτικό Συμβούλιο του Ξηρομέρου δεν έλαβε καν γνώση(!!!), για να έχει έστω την ευκαιρία να πει τη γνώμη του.
Την ευκαιρία την έφαγε ο σκουπιδοτενετές του προσωπικού(!!!) mail του Δήμαρχου της νομιμότητας και των σωστών διαδικασιών, που μας κάνει σαν διακεκριμένος νομομαθής και δωρεάν μαθήματα νομιμότητας!!! Φρίξε ήλιε!!! Αυτές είναι οι ντροπές...
Επίσης ο κ. Λαΐνάς μας μεταφέρουν, ότι είναι o Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Ξηρομέρου, που νοικιάζει τις αποθήκες του Τσαπουρνιά στην Avramar, την μεγαλύτερη εταιρία στις ιχθυοκαλλιέργειες, με κύριο μέτοχο την Mubadala από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Για την ιστορία η ψηφοφορία και ακολουθεί το επίμαχο κομμάτι της όλης συζήτησης σε βίντεο:
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΝΑΙ
1. ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ NAI
2. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΙ
3. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΑΙ
4. ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΙ
5. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΑΙ
6. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΙ
7. ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
8. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΙ
9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΑΙ
10. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΠΩΝ
11. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ
12. ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΩΝ
13. ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ
14. ΚΑΡΦΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΑΙ
15. ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΠΩΝ
16. ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ
17. ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΩΝ
18. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΙ
19. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΝΑΙ
20. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΙ
21. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΙ
22. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΩΝ
23. ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΩΝ
24. ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΩΝ
25. ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ
26. ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

Δείτε εδώ τη συζήτηση όλου του θέματος.

21 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος πρέπει επιτελους να ξυπνήσει κα να δει ποιο ειναι το καλο του τοπου κ ποιος το υπερασπίζεται....εξω απο το δημο στα χωριά σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι θεμιτό να υπηρετεί κάποιος το επαγγελματικό και οικονομικό του συμφέρον όχι όμως με το να εκμεταλλεύεται τους συμπολίτες του μέσω της θέσης του στο Δήμο. Οι κύριοι αυτοί υπονομεύουν τις προσπάθειες της επιτροπής. Αν συμφωνούν με ΠΟΑΥ στο παραλιακό θα πρέπει να βγουν και να το πουν ξεκάθαρα και να απέχουν. Όχι σπέρνοντας διχαστικό λόγο, στα μουλωχτά ότι εμείς οι βολεμένοι θέλουμε την κακό των συμπολιτών μας. Η επιτροπή θεωρεί ότι η συγκεκριμένη ΠΟΑΥ πρέπει να αποσυρθεί γιατί είναι άδικη και βλάπτει τα συμφέροντα ακόμα και των ίδιων των εργαζομένων. Γιατί θα μηδενίσει τις περιουσίες τους και θα διώξει τα παιδιά τους…. Θα κλείσει την πόρτα σε κάθε είδους ανάπτυξη όπως γίνεται 30 χρόνια τώρα. Ενώ ξέρουμε όλοι οτι πάει να εκτελεστεί έγκλημα στο Ξηρόμερο υπηρετούμε μέσω της "σιωπής και της συγκάληψης" με τρόπο σχεδόν μαφιόζικο την προώθηση της συγκεκριμένης ΠΟΑΥ. Πότε θα πάρετε θέση ανοιχτά, θέλετε την συγκεκριμένη ΠΟΑΥ και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Πω πω πω, τι ψήφιζε ο κόσμος!!!! Νράπηκε και η ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με αυτα που διαβαζω εδω δεν υπαρχει ηθικο αλλα και νομικο κολημα για έναν που νοικιαζει σε μια εταιρια να συμμετεχει σε συνεδριαση συλλογικου οργανου αιρετων που έχει αντιθετα συμφεροντα και που η αποφαση αφορα αμεσα την εταιρια;;;;; Σύγκρουση συμφερόντων δεν λέγεται η κανω λαθος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mubadala. ειναι της μοδος τα αραβικα κεφαλαια βλεπουμε
    κανενας Βελγος ρε παιδια?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταλάβαμε πρώην δημαρχε κ. Γαλούνη καταλάβαμε και πολύ καλά μάλιστα καταλάβαμε απο τα λεγομενά σας. Εσείς κ. Γαλούνη μπορείτε νσ μας πείτε , έστω και τώρα : -για ποιό λόγο δέν γνωμοδότησε για το θέμα,ΠΟΑΥ το δημοτικό συμβούλιο το 2019 την εποχή που υπήρξατε δήμαρχος του δήμου. Μια απάντηση εντός του νύν δημοτικου συμβουλίου του δήμου μας, δέν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ????
      ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ???
      ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Να σε ρωτησω άν ξέρεις. Ο κ Γαλούνης θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2023 ?
      ή θα πάει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε άλλον συνδυασμό ?
      για να μήν φανεί ή ενδεχόμενη πολιτική του ήττα ?
      Τι λέει ο κόσμος εκεί στα καφενεία στο χωριο σου ?

      Διαγραφή
    3. Και μόνος του να κατέβει θα χάσει και σε άλλον συνδυασμό να κατέβει πάλι θα χάσουν. Τον πήραν χαμπάρι και οι πέτρες τη κάνει τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
    4. Κανένας δέν είναι μάντης να ξέρει το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών το 2023 στον δήμο μας.
      Το αποτέλεσμα είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων.
      Να σε ρωτήσω κατι άλλο και τι λένε στα καφενεία στο χωριό σου.
      Θα συμμετεχουν στις δημοτικές εκλογές στον δημο μας το 2023,
      6 με 7 δημοτικοί συνδυασμοί ?

      Διαγραφή
    5. δέν έχει τώρα δημοτικότητα ούτε 10 % ?
      και πώς θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές ? για να χάσει?

      Διαγραφή
  8. Ο Δίκαιος Αγώνας αυτός μας αφορά όλους μας! Αφορά τον τόπο μας, αφορά το Παρόν και το Μέλλον μας!
    Αφορά και όλη την Αιτωλοακαρνανία καθώς οι ακτές μας είναι η ανάσα του Νομού!

    Βλέπουμε ξεκάθαρα ποιοι είναι Υπέρ και Στηρίζουν τον Δίκαιο αυτόν Αγώνα και ποιοί είναι Κατά του Αγώνα αυτού!

    Βλέπουμε ξεκάθαρα ποιοί αγωνίζονται για Ελεύθερες παραλίες του Ξηρομέρου, για το Μέλλον και την Ανάπτυξη του τόπου μας,
    και ποιοί επιθυμούν την Φτωχοποίηση, Οικολογική Επιβάρυνση, Οικονομική καταστροφή των εισοδημάτων των πολιτών και Ερημοποίηση του τόπου.

    Σοβαρά μιλάμε τώρα;

    Εσείς Κύριοι 'Απών' και 'Δήλωσε ότι απέχει', υπηρετείτε τα συμφέροντα του Δήμου μας;

    Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΣΤΗ ΜΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΙΛ ΔΗΘΕΝ ΧΑΘΗΚΕ.

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άραγε, να έγινε σκόπιμη απόκρυψη Δημοσίου Εγγράφου ?

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνήσω με τους άνωθεν.
      Πρεπει να γινει μύνηση και μετα να δουμε εαν θα δηλωνουν κάποιοι απων.
      Απο την αποχή θα πεσουν στην απόχη...

      Διαγραφή
  10. 6:51μμ. 6-7 συνδυασμοί? που ζήτε;. 3 θα κατέβουν και ο τρίτος παίζετε εάν βλέπουν ότι θα χάσουν με πάνω από 30 μονάδες. και δεν είναι θέμα ατόμου που δεν μπορεί να συσπηρώσει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προσπαθούν να μπλοκάρουν το Δήμο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των κατοίκων
    πάντα αυτό κάνουν τόσα χρόνια αλλά κάποιοι τους ψηφίζουν
    άμα δεν αλλάξουμε εμείς μυαλά και δεν σταματήσουμε με τη ψήφο μας να δίνουμε δύναμη σε ανθρώπους που δεν εργάζονται για το κοινό συμφέρον, τόσο θα έχουμε τέτοια φαινόμενα.
    αυτά τα πληρώνουμε κάθε μέρα
    αυτό που ζούμε στο ξηρόμερο έχει διαμορφωθεί από αυτούς που ψηφίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχω μια απορία! κάποιοι απο όσους είναι "απών" είναι συχνά ή και συχνότατα (για να μη πω μονίμως) απόντες π.χ. Σαμαλέκος, Γαζέτας, Γεωργούλας κ.α. Τι λέει ο κανονισμός για αυτό; Στις πόσες απουσίες διαγράφονται; Στο σχολείο μάθαμε οτι με απουσίες μένεις στη ίδια τάξη ... στη ζωή προβιβάσεσαι και κάνεις και κουμάντο τις ζωές των άλλων χωρίς τιμωρία; Σκέφτονται στο δήμο να καθιερώσουν και μικτά συμβούλια με παρουσία αλλα και online;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα άτιμο το χρήμα σου κλείνει τα μάτια, σου κλείνει το στόμα , σου παίρνει τι λογική , σε ''απαλλάσσει'' από αρχές και αξίες, σου καταστρέφει τη μνήμη, ξεχνάς ότι έχεις παιδιά και εγγόνια.
    Τα κλουβιά φέρανε φτώχια , μιζέρια , δραματική μείωση πληθυσμού και εισόδημα των ,όμως κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν πως τα περισσότερα κλουβιά θα φέρουν ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων
    όταν έχεις ένα στόχο και δεν μπορείς να τον πετύχεις με τον τρόπο που προσπαθείς- μια, δύο ,τρείς φορές.. τότε πρέπει να αλλάξεις τρόπο και όχι στόχο
    Εμείς στο Ξηρόμερο αλλάξαμε στόχο , τώρα και από την αρχή από ότι φαίνεται ο στόχος είναι πλουτισμός των επενδυτών και των αυλικών με όποιο και να είναι το κόστος για την κοινωνία, για το περιβάλλον, τους ανθρώπους ..
    Δεν ήταν νόμιμο το αίτημα είπε ο πρώην Δήμαρχος για αυτό δεν το ψηφίζει και δακρύσαν απο τα γέλια και τα ντουβάρια του Δημαρχείου όταν άκουσαν τον κ Γαλούνη να μιλάει για νομιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας μή γελιόμαστε.άμα δέν θέλουμε να κάνουμε κάτι ,
    μια βδομάδα "κοσκινίζουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.