Μεγάλη νίκη με 0 - 3 για την Α.Ε. Αλυζίας με αντίπαλο τον Αχελώο Νεοχωρίου. Πρωτοπόρος και με στόχο την άνοδο στη Β' κατηγορία.

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας, που εδραιώνει την ομάδα μας την Α.Ε. Αλυζίας στην 1η θέση, πέτυχε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας. Νίκησε με το εμφατικό 0 - 3 τον Αχελώο Νεοχωρίου.
Η νίκη αυτή είναι κομβική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με της Α.Ε. Αλυζίας να εδραιώνεται στη πρώτη θέση του πίνακα κατάταξης με 16 βαθμούς και να είναι πλέον δυνατά στο παιχνίδι κατάκτησης της 1ης θέσης, που δίνει την άνοδο στη Β΄κατηγορία, που είναι ο στόχος της ομάδας.
Στα αγωνιστικά, είχαμε ένα θρίαμβο της ομάδας μας.
Η Α.Ε. Αλυζίας μετέβει με 14 πάικτες λόγω διάφορων απουσιών.
Στο 7' όμως με πέναλτυ απο χέρι αντιπάλου, που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους, το σκορ άνοιξε με εκτελεστή και σκόρερ τον Κώστα Ταμπάκη.
Στο 19', ο αειθαλής Άρης Αποστολάκης βγαίνει σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλα, λίγο άουτ το πλασέ του.
Στο ίδιο λεπτό τραυματίστηκε ο Παπαγεωργίου των γηπεδούχων και μπηκε ο Τσικνιάς.
Στο 25', σέντρα διαβήτης από τον Άρη Αποστολάκη, κεφαλιά του Κώστα Ταμπάκη, λίγο άουτ η μπάλα.
Στο 30', συστημένη σέντρα Κώστα Ταμπάκη, σουτ ο Πάνος Κεραμίδας και το 0 - 2 είναι γεγονός.
Στο 35', ωραίο τεχνικό σουτ ο Κώστας Ταμπάκης, η μπάλα τραντάζει το κάθετο δοκάρι.
Στο 41' για τον Αχελώο Νεοχωρίου, σέντρα ο Καλύβας τετ α τετ σουτ ο Κουμπαρούλης, ίπταται στο γάμα ο Ανδρέας Γιαννείος και αποσοβεί σίγουρο γκολ.
Στο 46', περίτεχνη ενέργεια πάλι ο Καλύβας, σουτ που διώχνει εκπληκτικά ο Ανδρέας Γιαννείος, ο οποίος με δύο διαδοχικές αποκρούσεις δεν αφήνει το Αχελώο Νεοχωρίου να μπει ξανά στον αγώνα.
Στο 47', έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτυ χέρι που δεν τους δόθηκε.
Στο 50', σέντρα ο Γιάννης Παπανικόλας, σουτ ο Κώστας Ταμπάκης, διώχνει  τελευταία στιγμή ο Κατσούλας πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 55', σέντρα ο Αλέξης Οικονόμου, τετ α τετ ο Κώστας Ταμπάκης, σουτ και λιγο άουτ η μπάλα.
Στο 65', σέντρα του Πάνου Κεραμίδα, σουτ από καλή θέση ο Αλέξης Οικονόμου, λίγο άουτ.
Στο 80', παράλληλη σέντρα ο Κώστας Ταμπάκης, σουτ ο Βασίλης Δρακάς, 0 - 3 το σκορ.
Οι γηπεδούχοι δικαιούνταν σίγουρα κάποιο γκολ, αλλά και η Α.Ε Αλυζίας δεν επέδειξε την δέουσα σοβαρότητα στην επίθεση για να πετύχει περισσότερα γκολ.
Η Α.Ε Αλυζίας στο τέλος του αγώνα, ευχαρίστησε την γηπεδούχο ομάδα για την φιλοξενία της και την ευγενή άμιλα που έδειξε, για πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Α.Ε. Αλυζίας πριν τον αγώνα.
Η προσπάθεια της ομάδας μας συνεχίζεται με άλλον έναν αγώνα εκτός έδρας με τον Α.Ο Ελαιοφύτου.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά από 8 αγωνιστικές, προερχόμενα από το site:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.