Δια πυρός και σιδήρου η Α.Ε Αλυζίας. Κρίσιμη νίκη με 2 - 3 στο 94', για την πρωτιά και την άνοδο, με αντίπαλο την σκληρή ομάδα του Α.Ο. Ελαιοφύτου (videos και φωτογραφίες).


Μία πολύ κρίσιμη νίκη σημείωσε εκτός έδρας η Α.Ε. Αλυζίας επί του Α.Ο. Ελαιοφύτου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, η οποία ήρθε με δραματικό τρόπο στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η συγκεκριμένη νίκη, με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εδραιώνει την Α.Ε Αλυζίας στη 1η θέση και τη χρήζει πρώτο φαβορί για την πρωτιά και την άνοδο στη Β' κατηγορία.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με μοιρασμένη την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την ομάδα του Ελαιοφύτου να βάζει πολύ δύναμη, πάθος και να διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη. Πραγματικά είδαμε μία αρκετά καλή ομάδα, που η βαθμολογική της θέση στη προτελευταία θέση για εμάς είναι πλασματική. Στο τέλος η νίκη ήρθε δια πυρός και σιδήρου, σε ένα ματς με ωραία αγωνιστική ένταση, σασπένς και ανατροπές συναισθημάτων.
Στο 5', κακή ενέργεια της άμυνας της Α.Ε Αλυζίας, βγαίνει τετ α τετ ο Σταλίκας, μπλοκάρει ωραία ο Ανδρέας Γιαννείος.
Στο 15', σουτ από πολύ καλή θέση έξω αριστερά ο Τάτσης του Α.Ο Ελαιόφυτου αουτ.
Στο 18', φάουλ έξω δεξιά ο Κοκοσούλας για τον Α.Ο. Ελαόφυτου,, κεφαλιά ωραία ο Τσιρογιάννης και γκολ για το 1-0.
Στο 25', σέντρα του Άρη Αποστολάκη, κεφαλιά του Βασίλη Γεωργαλά και στρώσιμο στον Πάνο Κεραμίδα, που με υπερπροσπάθεια που οδηγεί και σε τραυματισμό του (έπεσε άτσαλα στο χώμα και γρατσουνίστηκε αρκετά), προλαβαίνει τον Νταλαπέρα και τον κρεμαει για το 1-1.
Στο 30', δυνατό σουτ του Κώστα Ταμπάκη, φεύγει άουτ.
Στο 33', υπέροχη σέντρα του Γιάννη Παπανικόλα, παιρνάει η μπάλα και βγάζει μόνο τον Βασίλη Γεωργαλή, σουτ όχι γεμάτο όπως θα ήθελε (αιφνιδιάστηκε που πέρασε η σέντρα), λίγο άουτ.
Στο 51', δυνατό σουτ ο Ζήσης για τον Α.Ο. Ελαιόφυτου, λίγο άουτ.  και αουτ.
Ακολουθούν δύο δυνατά σουτ απο καλή θέση της Α.Ε Αλυζίας στο 60' (Πάνος Κεραμίδας) και στο 63' (Βασίλης Γεωργαλής) λίγο άουτ.
Το ματς στο σημείο αυτό έχει ανάψει για τα καλά με φωνές και αντεγκλήσεις και έχει γίνει σκληρό με τους 110 περίπου οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάζουν και να ζητούν την νίκη. Η ομάδα μας όμως και πάλι έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο νικητή.
Στο 80', πάσα Δημήτρη Σκαρογιάννη στον Χάρη Γιαννείο, αυτός υπέροχα με κάθετη μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον έμπειρο Άρη Αποστολάκη, που με ψύχραιμο πλασέ γράφει εν μέσω πανηγυρισμών των λίγων φιλάθλων της Α.Ε Αλυζίας και της υπόλοιπης αποστολής της ομάδας το 1 - 2. Δεν χαρίζει κάστανα ο Άρης και ειδικά τέτοια κάστανα. Μακαμπού.
Στο 83' και ενώ η μπάλα παίζεται σε τελείως άλλο σημείο του γηπέδου και όλοι κοιτάνε εκεί που παίζεται η μπάλα, πολύ μακριά και έξω δεξιά, κάτι γίνεται μέσα στην περιοχή με τον Κοκοσούλα του Α.Ε Ελαιοφύτου να βρίσκεται πεσμένος με το Βασίλη Λυγκώνη κοντά του. Κανένας δεν έχει δει κάτι αλλά ο επόπτης φωνάζει το διαιτητή και λέει ότι πρέπει να δείξει πέναλτι. Έντονες οι διαμαρτυρίες όλης της ομάδας, αλλά η απόφαση δεν αλλάζει. Εκτελεί ο ίδιος ο παίκτης που το κέρδισε και 2 - 2 το σκορ.
Στο 94', τελευταία ευκαιρία για την Α.Ε. Αλυζίας με ένα κερδισμένο κόρνερ και σαν θεία δίκη ο Βασίλης Λυγκώνης (Καρύδας, που χρελωθηκε πριν λίγο το πέναλτι, με κεφαλιά στο Θεό κάνει το 2 - 3 και χαρίζει την νίκη στην Α.Ε Αλυζίας (το έχουμε σε video το νικητήριο γκολ), με τον διαιτητή μετά την σέντρα να σφυρίζει αμέσως την λήξη εν μέσω πανηγυρισμών, παικτών, διοίκησης και των λιγοστών φιλάθλων.
Ένα ανεπανάληπτο Buzzer Bitter σε ενορχήστρωση Βασίλη Λυγκώνη.
Η συνέχεια του γλεντιού της ομάδας μας, έγινε στην κοπή της Βασιλόπιτας σήμερα.
Από την ομάδα μας έπαιξαν οι: Γιαννείος Α., Κατσαούνης Σ., Παπανικόλας Γ., Λιότος Λ, Καϋμενάκης Κ., Γεωργαλής Β., Αποστολάκης Α.,Οικονόμου Α.,Ταμπάκης Κ., Γιαννείος Θ., Κεραμίδας Π., Σκαρογιάννης Δ., Λυγκώνης Β.
Στην αποστολή της ομάδος και οι: Παπαναστάσης Σ., Μουρελάς Π., Δρακάς Β., Φραγκογιάννης Θ., Γκόλιας Μαρ., Ζέππος Β., Κεραμίδας Ν.
Μαζί μας μετά από καιρό και ο υπεύθυνος αγωνιστικών θεμάτων της ομάδος, μέλος της Διοίκησης Λύτρας Πάνος.
Αριστοτεχνικό το κοουτσάρισμα του Σπύρου Καϋμενακη για άλλη μια φορά.
Η προσπάθεια συνεχίζεται.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά από 9 αγωνιστικές, προερχόμενα από το site:


Η είσοδος των δύο ομάδων για την έναρξη του αγώνα.

Το πέναλτι για τον Α.Ο Ελαιόφυτου για το 2 - 2.

Το γκολ της νίκης για το 2 - 3.


























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.