Εμφατική νίκη ανόδου στην Β' κατηγορία από την Α.Ε. Αλυζίας. Με σκορ 3 - 0 λύγισε και την 2η στη βαθμολογία ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς.


Μία στροφή πριν την λήξη του φετινού πρωταθλήματος, την 13η αγωνιστική, η Α.Ε. Αλυζίας κλείδωσε την άνοδο στη Β' κατηγορία, με την μεγάλη και καθαρή νίκη με 3 - 0, που σημείωσε σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου, μέσα στο γήπεδο του Αη Γιώργη στην Κανδήλα, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Γραμματικούς, ο οποίος βρισκόνταν μέχρι σήμερα στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την άνοδο στη Β' κατηγορία, παίχτες, προπονητικό τιμ και Διοίκηση. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και με καλή οργάνωση και προγραμματισμό, να μας δώσουνε την ευκαιρία του χρόνου να παρακολουθήσουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι ωραίο ποδόσφαιρο σε μία ανώτερη κατηγορία και αυτοί ως παίχτες και διοίκηση, να μπορούν να συμμετέχουν σε ένα κοινωνικό γεγονός όπως αυτό του ποδοσφαίρου, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Τη νέα χρονιά λοιπόν η Α.Ε. Αλυζίας επιστρέφει στην Β' κατηγορία, όπου κακά τα ψέμματα εκεί είναι και η φυσιολογική της θέση και αν τύχει μία καλή φουρνιά παικτών, γιατί όχι και η Α' κατηγορία, όταν μιλάμε για μία δεξαμενή παικτών 5 χωριών της Αλυζίας (Αρχοντοχώρι, Βάρνακας, Κανδήλα, Μύτικας, Παναγούλα), που έχει μεγάλη παράδοση παραγωγής καλών παικτών.
Σε μία γενική παρουσίαση του αγώνα, θα λέγαμε ότι είχαμε μία όχι εύκολη νίκη για την Α.Ε. Αλυζίας, ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιραμένο. Στο 2ο ημίχρονι η Α.Ε Αλυζίας ήταν σαφώς καλύτερη.

Στα αγωνιστικά τώρα:
Στο 2ο λεπτό, δυνατό σουτ του Κώστα Ταμπάκη για την Α.Ε. Αλυζίας, κόντρα και κόρνερ.
Στο 20ο λεπτό, δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Θεοδωρόπουλος Α. για τον Αχιλλέα Γραμματικούς, ελάχιστα άουτ.
Στο 30ο λεπτό, ξανά ο Θεοδωροπουλος Α. βγαίνει τετ α τετ, σουτ, διώχνει ο τερματοφύλακας Βασίλης Σακουφάκης, ξανά σουτ, ξαναδιώχνει ο Σακουφάκης σε κόρνερ. Εκπληκτική διπλή επέμβαση του Βασίλη, κρατά το μηδέν για την Α.Ε Αλυζίας.
Στο 31ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ για τον Αχιλλέα, κεφαλιά από καλή θέση ο Αλερτάς, λίγο άουτ.
Στο 45ο λεπτό, ο Κώστας Ταμπάκης στην περιοχή εξαπολύει σουτ, διώχνει προσωρινά ο Γκουρνέλος, αλλά στην επαναφορά πάλι ο πολύπειρος Ταμπάκης σουτάρει και γκολ για το 1 - 0.
Στο 52ο λεπτό, πολύ δυνατό σουτ ο Θεοδωρόπουλος Α. πολύ λίγο άουτ.
Στο 65ο λεπτό, οριζόντιο δοκάρι για την Α.Ε Αλυζίας, από εκτέλεση απ' ευθείας φάουλ από 30 μέτρα του Γιάννη παπανικόλα. Άτυχος ο Γιάννης.
Στο 73ο λεπτό, σέντρα του Γιάννη Παπανικόλα, σουτ ο Κώστας Ταμπάκης, αποκρούει ο Γκουρνέλος, αλλά παίρνει πάλι την επαναφορά ο Κώστας Ταμπάκης και με  σουτ κάνει το 2 - 0.
Στο 76ο λεπτό, ωραία σέντρα Σπύρου Κατσαούνη, κεφαλιά ο Γιάννης Παπανικόλας, λίγο άουτ.
Στο 85ο λεπτό, υπέροχη ντρίμπλα και μπάσιμο απο δεξιά ο Κώστας Ταμπάκης, κάνει παράλληλη σέντρα και ο επερχόμενος Βασίλης Γεωργαλής με σουτ το 3 - 0.
Στο 90ο λεπτό, ξανά μπάσιμο ο ορεξάτος Κώστας Ταμπάκης, βγαάνει τετ α τετ, διώχνει το σουτ του δύσκολα ο τερματοφύλακας Γκουρνέλος.
Ο αγώνας έληξε εν με΄σω πανηγυρισμών, χειροκροτημάτων, τραγουδιών, ήχων κόρνας από τους 150 φιλάθλους της Α.Ε Αλυζίας, που μαζί με 30 οπαδούς των φιλοξενουμένων δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα, με οικογένειες και μικρά παιδιά.
Άψογη και οργανωμένη η ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς, στην οποία η Διοίκηση της Α.Ε Αλυζίας της ευχήθηκε κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια.
Με πολλές και σημαντικές απουσίες παρουσιάστηκε η ομάδα μας στον συγκεκριμένο αγώνα: Γιαννείος Α., Γιαννείος Χ., Παπαναστάσης Σ., Οικονόμου Α., Φραγκογιάννης Θ., Μουρελάς Π., Αποστολάκης Α.
Μεγάλη ελπίδα για το μέλλον της ομάδος, οι πολλοί και καλοί νέοι παίχτες, αλλά και οι ακόμα νεότεροι ηλικίας 13 και 14 ετών που θα ενταχθούν το Σεπτέμβρη στην Α.Ε Αλυζίας.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά από 13 αγωνιστικές, προερχόμενα από το site:





1 σχόλιο:

  1. Αξίζουν τα συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική Ομάδα της Α.Ε Αλυζίας
    και όλους τους συντελεστές για την επιτυχημένη πορεία και την άνοδο.
    Και να μήν ξεχνάμε ότι έχει σημασία να γνωρίζουμε και ως κάθε μορφής συλλογικότητες της τοπικής μας κοινωνίας,
    τα όρια των προσδοκιών μας μέσα στα οποία κινούμαστε και οραματιζόμαστε.
    Να είμαστε εκτός βεβαίως απο ιδεαλιστές του αθλητισμού και ρεαλιστές.
    Και πάλι συγχαρητήρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.