Κώστας Γεωργούλας: «Ξεβρά…στηκε» η παράταξη Γαλούνη και δίνει τα χέρια με Τριανταφυλλάκη. Ανοικτή πρόσκληση σε στελέχη της παράταξης Γαλούνη να ακολουθήσουν τον Αλέξανδρο Σάββα.


Για τους γνώστες των τοπικών δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία η προσχώρηση του Θωμά Ρετούλη στην παράταξη της δημοτικής αρχής. Για τους έχοντες γνώση και επίγνωση της παράταξης Γαλούνη, έχουμε συνειδητοποιήσει από καιρό ότι Τριανταφυλλάκης – Γαλούνης τα έχουν βρει κάτω από το τραπέζι.
Η προχώρηση του Θωμά Ρετούλη του δεξιού χεριού του Ερωτόκριτου Γαλούνη «ξεγυμνώνει» το υποτιθέμενο όραμα της παράταξης Γαλούνη και «ξε... βράζει» τις όποιες φιλοδοξίες του καταρρέοντος ηγεμόνα ο οποίος στη δύση της πολιτικής του καριέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να εξαργυρώσει την εναπομείνουσα δυναμική του με όσους του απομείνανε δίπλα του. Εμείς, ο Κώστας Γεωργούλας, ο Θεόδωρος Λιβάνης, ο Απόστολος Πανταζής και ο Παναγιώτης Γαζέτας, εντοπίσαμε εγκαίρως τις προθέσεις του, με ήθος, αξιοπρέπεια και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, αποχωρήσαμε από αυτή την παράταξη που εξελίσσεται σε ένα ευκαιριακό μόρφωμα και προσκολλείται σταδιακά στη δημοτική αρχή.
Θα ήθελα να κάνω πρόσκληση στα εναπομείναντα μέλη της παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο να πορευτούμε μαζί στην νέα παράταξη με αρχηγό τον Αλέξανδρο Σάββα. Ο άνθρωπος. Ο Αδέκαστος. Ο Πρόεδρος Εφετών. Προσιτός και δίπλα στους ανθρώπους.
Ο μη επαγγελματίας της πολιτικής.
Με ένσημα πραγματικής εργασίας. Η ήρεμη δύναμη. Με ήθος και εντιμότητα.
Ο Γαλούνης προτίμησε τον Τριανταφυλλάκη, το οικείο περιβάλλον του, της συντήρησης, της κλίκας και της διαπλοκής! Εμείς συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι για την μεγάλη αλλαγή, με καθαρά χέρια για μια νέα μέρα στο Ξηρόμερο!

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

Γεωργούλας Κωνσταντίνος

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα ο ρετουλης ειναι το δεξι χερι του γαλουνη που εκανε 2 μηνες αντιδημαρχος οταν εχασατε τις εκλογες
    εσυ 5 χρονια προεδρος της κοινωφελους εισαι το πραγματικο αριστερο του χερι
    ο για χρονια αντιδημαρχος λιβανης το πραγματικο δεξι του χερι
    ο για χρονια αντιδημαρχος γαζετας το δεξι του ποδι
    ο σαββας το αριστερο του ποδι που τον στηριζε και τον προλογιζε στις ομιλιες του
    και ο για χρονια αντιδημαρχος πανταζης ολο το σωμα του γιατι αυτος απο καμενο χαρτι τον εκανε δημαρχο το 2014 και ηθελε να τον ξανακανει το 2019

    το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη
    τσακωμενοι με την αληθεια
    στο ξενοδοχειο στο αγρινιο επρεπε να τον παρακαλεσετε πιο πολυ
    σας επεσε βαρυ το οχι του ρετουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με τον προλαλισαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο φτωχός πολιτικά είσαι Γεωργούλα.Να σου πω κάτι που λέμε στο χωριό; Με πορδες δεν βάφεις αυγά. Κάνε πολιτική και άσε τα κοτσομπολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.