ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητα μου. Η προσδοκία, η ελπίδα και η αλλαγή ανέτειλε το 2019. Με σκληρή δουλειά και ικανή ομάδα, έκανε τον Δήμο Ξηρομέρου υγιή και λειτουργικό.


Είμαι ο Χρήστος  Παληγεώργος με καταγωγή από τις Φυτείες Ξηρομέρου. Πιστεύω πως με εφόδια το όραμα για την προοπτική του τόπου μας, την όρεξη για δουλειά, που για όσους με γνωρίζουν και με ξέρουν, ότι είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή, καθώς μένω στο χωριό μας και επιθυμώ να ασχοληθώ πραγματικά με την ανάπτυξη του τόπου μας.
Η άποψη μου είναι, η προσδοκία, η ελπίδα και η αλλαγή που ανέτειλε το 2019, με την σημερινή δημοτική αρχή και με σκληρή δουλειά και με ικανή ομάδα, κατάφερε να κάνει τον Δήμο Ξηρομέρου υγιή και λειτουργικό.
Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε τόσο τον συνδυασμό του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, όσο και έμενα ως υποψήφιο σύμβουλο για την Κοινότητα Φυτειών, για να συνεχίσει η πρόοδος και η ελπίδα στον τόπο μας.
Να μας εμπιστευτείτε να δράσουμε όλοι μαζί, γιατί στον συνδυασμό υπάρχουν ικανότητες, αλλά και το όραμα για την νέα προοπτική που ξεκίνησε το 2019 για τον τόπο μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.