Η Κανδήλα έδειξε εμφατικά τον αυριανό Δήμαρχο. Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η ομάδα του, με το έργο που έκαναν, με το καθαρό πρόγραμμα τους για αυτά που θα κάνουν, θα συνεχίσουν και την επόμενη 5ετία.


Ημερομηνία 29-9-2023
ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής στη Κανδήλα, η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Η Κανδήλα υποδέχθηκε τον νυν Δήμαρχο με αγάπη, ενθουσιασμό και παλμό και σε άλλη μία Κοινότητα φαίνεται καθαρά ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Και στην Κανδήλα οι δημότες αποτιμούν και αξιολογούν θετικά το έργο της δημοτικής αρχής, κρίνουν και συγκρίνουν και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.
Στο τιμόνι του Δήμου την επόμενη 5ετία, δικαιωματικά με το έργο και το πρόγραμμα του, θα είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η ομάδα του.









































































1 σχόλιο:

  1. Εγώ έχω να σχολιάσω κάτι ασχέτως του όποιου έργου που (καλώς) κάνετε. Λέξεις όπως μετριοπάθεια και σεμνότητα σας είναι παντελώς άγνωστες, τόσο ώστε φτάσατε σε σημείο να θεωρείτε τη ψήφο των δημοτών δεδομένη. Είτε κάνετε έργο είτε όχι, η αλαζονεία είναι ένα πολύ αρνητικό χαρακτηριστικό και κουράζει... Έχετε αυτοανακηρυχθεί σωτήρες του δήμου, ενώ η πραγματικότητα είναι οτι ο κόσμος απλά στηρίζει εσάς γιατί δεν έχει τίποτα καλύτερο, όχι γιατί είναι ικανοποιημένος. Παρακαλώ θερμά τη διευθυνσή της σελίδας να εγκρίνει κανονικά το σχόλιο μου, και να δείξει οτι το σαιτ είναι όντως δημοκρατίκο και δεν έχει λογοκρισία, το σχόλιο και η κριτική μου είναι απολύτως κόσμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.