Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας AVRAMAR στη Τσαπουρνιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου τ. Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας.


Τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας AVRAMAR στη Τσαπουρνιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου τ. Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας, στα πλαίσια των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς, τους επαγγελματίες, τους αγρότες της περιοχής και άλλους, προκειμένου να έχει ιδίαν αντίληψη των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Σάββας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Διοίκηση της Εταιρείας, με επικεφαλής τον κ. Μούκα, να ακούσει τις απόψεις της και να παρουσιάσει το πρόγραμμα της Παράταξης ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’, τόσο στην Διοίκηση όσο και στους εργαζόμενους με τους οποίους, επίσης, συναντήθηκε και συνομίλησε.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών, τονίζοντας ότι, ως νέα Δημοτική Αρχή, θα κάνει ότι μπορεί για να διατηρηθούν και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα, που θα συμβάλλουν στην προστασία του Περιβάλλοντος.
Δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να επιδιώξει τον διάλογο, με όλες τις πλευρές, για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος, ανακύπτει και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σε αυτή την προσπάθεια θα βρει ανταπόκριση, προκειμένου να γίνει ό,τι το καλύτερο για τον τόπο, την τοπική κοινωνία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη του δυναμικού κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας.
Λύσεις υπάρχουν -τόνισε- αρκεί από όλες τις πλευρές να υπάρξει η απαιτούμενη υπευθυνότητα και η καλή πρόθεση.
Ο κ. Σάββας, στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στους χώρους του συσκευαστηρίου και παρακολούθησε από κοντά τους ρυθμούς και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.
Η Διοίκηση από την πλευρά της διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε περαιτέρω εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και βελτίωση των συνθηκών εργασίας, ενώ δήλωσε ότι είναι πάντα ανοικτή σε κάθε μορφής διάλογο.









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.