Γήπεδο Κανδήλας. Διαχρονικές ευθύνες ''ευπρεπισμού''.

Ένα σοβαρό πρόβλημα στην Κανδήλα και στο Μύτικα ανέδειξαν μεταξύ άλλων κάτοικοι και αθλητές της περιοχής σε συνάντηση που είχαν με υποψήφιους της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου.
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ " ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ".

Αθλητισμός - χώροι αναψυχής. Τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα...
Υποσχέσεις προγραμμάτων για δημιουργία γηπέδων, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, πίστες moto cross, πίστες bmx και skaterboard και άλλα πολλά.
Τα δύσκολα τα έργα τα μικρά....
Γήπεδο Κανδήλας, πίσω από το τέρμα εφαπτόμενο και συνέχεια του γηπέδου, υπάρχει ελεύθερο οικόπεδο δύο στρεμμάτων.
Είχε προβλεφθεί για δημιουργία πάρκινγκ λεωφορείων μεταφοράς των παικτών και για Ι.Χ. επισκεπτών, φιλάθλων και αθλητών.
Έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο από ψοφίμια, προβιές ζώων και άλλα λήμματα.
Όταν η μπάλα βγαίνει εκτός γηπέδου πίσω από το τέρμα, εκεί καταλήγει.
Μια εστία μόλυνσης λίγα μέτρα πίσω από το τέρμα, εκεί που αθλούνται μικρά παιδιά, προπονούνται και παίζουν αγώνες οι ποδοσφαιριστές.
Ταυτόχρονα και μια εστία φωτιάς, μιας και είναι κατάφυτο από ψηλά χόρτα και καλάμια.
Οι τοπικοί παράγοντες το γνωρίζουν μιας και το πρόβλημα χρονίζει και δυστυχώς χρόνο με το χρόνο γίνεται χειρότερο.
Γιατί άραγε τόση αδιαφορία και ανευθυνότητα για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που αφορά την υγεία τόσο των ποδοσφαιριστών, πολύ δε περισσότερο των μικρών παιδιών μας.
Τι έχει να πει η πολιτική προστασία του Δήμου για την πυροπροστασία των Δημοτικών οικοπέδων;
Υπάρχει χώρος πάρκινγκ φιλάθλων και ποδοσφαιριστών στο γήπεδο ή μετατρέπεται ο κεντρικός δρόμος Μύτικα - Κανδήλας σε πάρκινγκ, με κίνδυνο πάντα πρόκλησης κάποιου ατυχήματος;
Γιατί δεν καθαρίζεται χωρίς κανένα κόστος με μηχανήματα του Δήμου και να διαμορφωθεί σε πάρκινγκ όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί;
Ως πότε τέτοιου είδους αναγκαία και χωρίς ιδιαίτερο κόστος μικρό έργα θα χρονίζουν;
Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεσμεύτηκαν να αναδείξουν το πρόβλημα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τόνισαν όμως ότι αυτό δεν φτάνει χρειάζεται να δυναμώσει ο δικός τους Αγώνας για να βρούνε λύση τα προβλήματα τους. Να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και στην Περιφέρεια, για να δυναμώσει ή φωνή της διεκδίκησης και αγώνα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.