Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Εκδήλωση στον Αστακό με τον θρυλικό Παναγιώτη Φασούλα.


Γράφει ο Χρήστος Μπόνης.
Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στον Αστακό, η μεγάλη αθλητική εκδήλωση που δρομολογήθηκε από το Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών, με επίσημο προσκεκλημένο τον πρωταθλητή Ευρώπης το 1987 με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Ελλάδας Παναγιώτη Φασούλα.
Ο Παναγιώτης Φασούλας με μεγάλη χαρά απεδείχθη το αίτημα μας για να παρευρεθεί στον Αστακό και να τιμηθεί στα πλαίσια τη συμπλήρωσης 36 χρόνων από την ιστορική εκείνη ημέρα που η Ελλάδα με Γκάλη - Γιαννάκη - Φασούλα - Φιλίππου - Χριστοδούλου - Καμπούρη - Ρωμανίδη - Ιωάννου και άλλους κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αθήνα.
Σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του Αστακού, ο Παναγιώτης Φασούλας τιμήθηκε για την πολύ μεγάλη προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό από τον Σύλλογο μας, τον Δήμο Ξηρομέρου και την ομάδα μπάσκετ του Αστακού Αίολος. Παράλληλα με τις αναμνηστικές πλακέτες του προφέρθηκε από τον Αίολο μια φανέλα ως ενθύμιο.
Κλείνοντας οι ομιλίες των Χρ. Μπόνη (Πρόεδρος Σ.Α.Α) - Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Δήμαρχος), Λεων. Καραγιώργου (Πρόεδρος Αιόλου) και την αντιφώνηση από τον τιμώμενο, διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ των ομάδων Αιόλου Αστακού και ΑΛΦΑ Αγρινίου.
Με την λήξη του αγώνα ο Π. Φασούλας απένειμε αναμνηστικά κύπελλα στις δυο ομάδες, ακολούθησε η προβλεπόμενη αναμνηστική φωτογραφία της κάθε ομάδας και η τελετή έληξε μέσα σε ενθουσιασμό.
Σαν Σύλλογος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα Αίολος για την συμμετοχή της και την τιμητική βράβευση στον Π. Φασούλα, τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση του γυμναστηρίου καθώς και την τιμητική βράβευση, την (ειδικά) ομάδα του ΑΛΦΑ Αγρινίου για την συμμετοχή της στον αγώνα που ανεπιφύλακτα αποδέχθηκαν την πρόταση και φυσικά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Πρέπει δε να τονιστεί με πόσο μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό οι αθλητές ων δυο ομάδων υποδέχθηκαν τον Π. Φασούλα, μια προσωπικότητα που όλοι είχαν ακούσει, διαβάσει, είχαν δει στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να έχουν προσωπική γνωριμία.
Με την πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου μας, τους κάναμε ένα όνειρο πραγματικότητα. Ο ενθουσιασμός και η χαρά δεν κυριάρχησε μόνο στους αθλητές, αλλά και σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Αστακού, όλων των ηλικιών, απόδειξη δε ότι το f/b το Σάββατο είχε κατακλυστεί από φωτογραφικά στιγμιότυπα, μετά από κάθε λήψη που πραγματοποιούσαν με τον Π. Φασούλα.
Κλείνοντας το τελευταίο μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ, για την αποδοχή της πρόσκλησης.
Αγαπητέ φίλε (παλιόφιλε), έδωσες μια μεγάλη χαρά αλλά και ένα ξεχωριστό τόνο στην Φθινοπωρινή μέρα στον Αστακό παραμονές έναρξης σχολικής χρονιάς. Σε ευχαριστώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των Αστακιωτών και φυσικά εκ μέρους του Δ.Σ.



















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.