Θωμάς Μπαρμπαρούσης: Ξηρόμερο - Ανοικτή πληγή οι απ' ευθείας αναθέσεις.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ο κ. Μπαρμπαρούσης είναι υποψήφιος με την παράταξη ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'', με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Σάββα και σύμπραξη των παρατάξεων του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και του κ. Παναγιώτη Στάικου.

----------------------

Γράφει - Σχολιάζει - Αποκαλύπτει.
ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ.

Οι πάντες είναι πεπεισμένοι ότι στο Ξηρόμερο υπάρχει πρόβλημα- που χρονολογείται εδώ και περίπου δύο δεκαετίες-με τις απ' ευθείας Αναθέσεις του Δήμου.
Το ομολογούν οι ίδιες οι Δημοτικές παρατάξεις, που έχουν μπει σε έναν αγώνα να πείσουν η καθεμιά τους, ότι είχε τις λιγότερες αναθέσεις από την άλλη. Ειδικά, τώρα που βρισκόμαστε ενόψει καθοριστικών αποφάσεων του εκλογικού σώματος, το θέμα έχει ‘’σηκωθεί’’, όπως άλλωστε συνέβη και το 2019.
Ωστόσο, οι υποσχέσεις του τότε υποψήφιου και νυν Δημάρχου κ.Τριανταφυλλάκη για πάταξη του φαινομένου και παραπομπή των υπευθύνων της Διοίκησης 2014-2019 στη Δικαιοσύνη, απεδείχθησαν ‘’κούφιες.’’
Κενές περιεχομένου. Γιατί άραγε ; Διαπιστώθηκε, μήπως, ότι οι βαρύγδουπες καταγγελίες του τότε υποψήφιου Δημάρχου ήταν εκτός πραγματικότητας ; Υπήρξε, κάποιας μορφής συμψηφισμός ; Υπήρξε παράβλεψη και ‘’θάψιμο’’ της υπόθεσης, για κάποιους-και ποιους- λόγους ; Συμβαίνει κάτι άλλο, και τι; Επιβάλλεται, οι Ξηρομερίτες να γνωρίζουν, την αλήθεια, τι δηλαδή ισχύει και τι όχι, από αυτά, που ευρέως κυκλοφορούν στην ‘’πιάτσα’’. Γιατί, δεν μπορούν να ζουν με τις υποψίες.
Πάντως, επίσημα στοιχεία και εξηγήσεις δεν έχουν δοθεί ποτέ μέχρι τώρα και ποτέ δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ώστε να γνωρίζει ο Πολίτης του Ξηρομέρου, που και πως διατίθενται τα κονδύλια του Δήμου τα δικά του χρήματα δηλαδή, και ανάλογα να πράξει , όταν στις 8 Οκτωβρίου θα βρεθεί στο εκλογικό παραβάν.
Πάμε στις κάλπες να ψηφίσουμε έχοντας ένα τεράστιο κενό. Σχεδόν 10 ημέρες μας χωρίζουν από τις εκλογές και μας βασανίζει το καίριο ερώτημα, αν όλα όσα ακούγονται, απ όλες τις πλευρές, έχουν δόση αλήθειας και σε ποιόν βαθμό. Επί τέλους, θα μας το πει κάποιος ; Θα ενημερωθούμε ποτέ γι αυτό το φλέγον ζήτημα, που έχει καταντήσει αγιάτρευτη πληγή για το Ξηρόμερο ;
Προφανώς, αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να είναι ο περαστικός του δρόμου, αλλά αυτός, ή αυτοί που αποφασίζουν για την τύχη μας και τα χρήματά μας.
Ως Πολίτης του Ξηρομέρου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αξιώνω από κάθε υπεύθυνο να δώσει στη Δημοσιότητα, όλα τα στοιχεία, που αφορούν τις απ ευθείας αναθέσεις για την τετραετία 2019-2023 και γιατί όχι για την πενταετία 2014-2019.
Αξιώνω και θα αγωνιστώ- στην περίπτωση εκλογής μου- ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα αυτό το θέμα . Και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, παρά μόνον από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές, που θα πρέπει να διερευνήσουν εξονυχιστικά τα πάντα στο Δήμο, ακόμα και το τελευταίο παραστατικό.
Υπάρχουν διεθνείς εταιρείες ορκωτών λογιστών, που δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας, οι οποίες έχουν υψηλό βαθμό φερεγγυότητας και δεν διακινδυνεύουν τη φήμη τους, υποκύπτοντας σε παροτρύνσεις, πιέσεις και σκοπιμότητες.
Οι Δημοτικές Παρατάξεις, που διεκδικούν το Δήμο, οφείλουν- κατά την ταπεινή μου γνώμη- να δεσμευθούν, προεκλογικά, ότι θα πράξουν τα πάντα, προκειμένου να ξεδιαλύνει το θέμα και να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα, την οποία ο κάθε ψηφοφόρος-μεταξύ αυτών και η αφεντιά μου-αγνοεί παντελώς, αλλά μόνον υποψιάζεται.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.