Επίσκεψη μελέτης για τον αλιευτικό τουρισμό στην Σαρδηνία, από μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων ''Ο Αστακός''.


Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων "Ο Αστακός"
e-mail: spiros.kounadis62@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αστακός 3 Οκτωβρίου 2023

Ο Αλιευτικός Σύλλογος Αστακού, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και την δυνατότητα που έδωσαν σε μέλη μας, να συμμετάσχουν σε επίσκεψη μελέτης για τον αλιευτικό τουρισμό στην Σαρδηνία.
Οι συμμετέχοντες απέκτησαν γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα μεταφερθούν στο σύνολο των μελών του Συλλόγου.
Σκοπό μας αποτελεί η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του αλιευτικού τουρισμού στην περιοχή μας, για την αύξηση των εσόδων τόσο των αλιέων όσο και των λοιπών επιχειρήσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, ήδη σχεδιάζεται από την ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, η άμεση ή/και βιωματική ενημέρωση μελών μας, από συναδέλφους που ασκούν επιτυχημένα την δραστηριότητα του αλιευτικού τουρισμού στην περιοχή τους.
Η περιοχή μας έχει δυνατότητες και πρέπει ο καθένας μας να βάλει το λιθαράκι του για να τις αξιοποιήσουμε!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΥΝΑΔΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.