Μία οφειλόμενη απάντηση: Δεν είναι σοβαρό θέμα η άγνοια επί του θέματος και η δημιουργία ατομικών Fake News.


Αγαπητέ κύριε Θωμά Μπαρμπαρούση, για το θέμα των δήθεν Κέντρων Εγκατάστασης Μεταναστών και Ρομά που «ανακαλύψατε» και «αναδείξατε», απαντήθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 25 Αυγούστου, από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, τους καθ' ύλην αρμόδιους και όχι από εμένα. Το έγραψα, αλλά έντεχνα το αποσιωπάτε.
Αυτό λοιπόν που λέτε: «Προσωπικά, αν θα γίνουν ή όχι αυτά τα Κέντρα θα ήθελα να το ακούσω από τον Δήμαρχο, ή τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο και μάλιστα με κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο μέσα στην Τοπική Βουλή, την αίθουσα δηλαδή του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι, στις καφετέριες της παραλίας, ούτε από εσένα αγαπητέ φίλε Βασίλη», έχει γίνει ήδη από 25 Αυγούστου, αλλά εσείς έχετε άγνοια ή το χειρότερο κάνετε πως δεν το ξέρετε.
Δείτε εδώ τι ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακριβώς για το θέμα που πασχίζεται να δημιουργήσετε, ενώ το θέμα είναι η άγνοια σας.
Επίσης εσείς έχετε το δικαίωμα να γράφετε για εγκατάσταση Κέντρων Ένταξης Μεταναστών και Ρομά στο Δήμο Ξηρομέρου ως ένα τετελεσμένο γεγονός, με δημιουργία εγκαταστάσεων κ.λπ και να αναστατώνεται τον κόσμο από άγνοια και να χτίζεται ένα ολόκληρο αφήγημα πάνω σε θεμέλια Fake News, αλλά εμείς που έχουμε ακούσει τι έχει ειπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από επίσημα χείλη επί του θέματος, που εσείς το κρύβετε, δεν έχουμε δικαίωμα να γράψουμε ποια είναι η αλήθεια να μάθουν οι πολίτες που τους ανησυχείτε χωρίς λόγο και είμαστε blogger Δήμαρχοι!!!Είναι μια «Δημοκρατική» άποψη και αυτή περασμένων εποχών!!!
Εγώ επαγγελματίας Δημοσιογράφος δεν είμαι ούτε θέλω να γίνω φίλε Θωμά, αλλά έχω την κακή συνήθεια να παρακολουθώ με προσοχή τα Δημοτικά Συμβούλια, να παίρνω κανένα τηλέφωνο να ρωτάω αν κάτι δεν το γνωρίζω και να ενημερώνομαι για τα θέματα που αναδεικνύω.
Επίσης η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα είναι γνώρισμα των σοβαρών και υπεύθυνων ανθρώπων και δεν συνεπάγεται αυτόματα αν είσαι επαγγελματίας Δημοσιογράφος και με 30 και με 40 και με 50 χρόνια στο λειτούργημα (όχι επάγγελμα), ειδικότερα στην Ελλάδα, όπου η Δημοσιογραφία είναι δυστυχώς στα τάρταρα από άποψη αξιοπιστίας και εγκυρότητας και πολλών άλλων ποιοτικών δεικτών και γι' αυτό ευθύνονται κατά σημαντικό ποσοστό και οι επαγγελματίες Δημοσιογράφοι. Για να μην τους τσουβαλιάζουμε, όχι όλοι οι Δημοσιογράφοι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί εξαίρετοι, που προσωπικά χαίρομαι να διαβάζω τα γραπτά τους και τις έρευνες τους και κοσμούν το λειτούργημα.
Φιλικά πάντα...

1 σχόλιο:

  1. στο δημοτικο συμβουλιο ερχεται η συνεχιση της πραξης του κεντρου κοινοτητας του δημου ξηρομερου οπως λειτουργει και οχι κεντρα μεταναστευσης και ρομα
    σε 1 λεπτο θα ψηφιστει γιατι ειναι ρουτινας
    ολα τα αλλα ειναι φαντασιωσεις και με το συμπαθιο ανοησιες
    συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια η αλλιως αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.