Ντέρμπι κορυφής για την Α.Ε Αλυζίας, αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 03:00 μ.μ., εντός έδρας στον Αη Γιώργη. Τι έκανε η ομάδα μας την 3η και 4η αγωνιστική.


Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' ΕΠΣΝΑ την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 03:00 μ.μ., στο γήπεδο του Αη Γιώργη στην Κανδήλα, η πρωτοπόρος Α.Ε Αλυζίας, αντιμετωπίζει την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου σε ντέρμπι κορυφής.
Καλούνται οι φίλαθλοι, οι οικογένειες και τα μικρά παιδιά της περιοχής να παραβρεθούν στο αγώνα και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενισχύοντας την ομάδα μας μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

Την 3η αγωνιστική η ομάδα μας έχασε εντός έδρας με 2-3, σε ένα αποτέλεσμα μη αναμενόμενο για την ομάδα μας, η οποία είχε 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, αλλά η νίκη του ΠΑΟ Καλυβίων ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Φωτογραφίες 3ης αγωνιστικής:























Την 4η αγωνιστική η ομάδα μας, δοκιμάστηκε εκτός έδρας με τον Αστέρα Αγρινίου, με την ομάδα μας να επιστρέφει στις νίκες μετά από πολύ καλή και πειστική εμφάνιση.
Τα γκολ για την ομάδα μας στο 28' ο Πάνος Γιαννείος, στο Κώστας Ταμπάκης στο 54' λεπτό και ο φέρελπις Φαίδων Πουρνάρας στο 80' λεπτό, βάζοντας το 1ο του γκολ με την Α.Ε Αλυζίας.
Το ματς ήταν ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται με πείσμα και δύναμη, σε ένα βαρύ τερέν μπροστά σε μόνο είκοσι φιλάθλους.
Η Α.Ε ΑΛΥΖΙΑΣ ευχαριστεί τους γηπεδούχους για την φιλοξενία τους.
Στα ευχάριστα για την ομάδα μας η συμμετοχή των νεαρών Πουρνάρα Φαίδων, Γεωργαλή Βαγγέλη και Παβέλη Χρήστου που έπαιξαν με αυταπάρνηση και θάρρος. Έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Η ομάδα κινήθηκε με πούλμαν και στην επιστροφή το ανάλογο κέρασμα.
Από την διοίκηση παρών στον αγώνα παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Λιότος Γιώργος και τρεις παράγοντες, που δείχνει την σοβαρότητα που αντιμετωπίζεται η ομάδα και κυρίως οι νεαροί παίχτες.
Άψογο κοουτσάρισμα από τον κόουτς Σπύρο Καϋμενάκη.

Φωτογραφίες 4ης αγωνιστικής από site https://agriniogoal.gr/:





















Ακολουθεί η βαθμολογία, μετά από 4 αγωνιστικές, προερχόμενα από το site:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.