Κώστας Τριαντακωνσταντής: Δέχθηκα μαφιόζικη, φασιστική προσπάθεια εκφοβισμού με φθορές στο αυτοκίνητο μου. Δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι. Είμαι πεντακάθαρος. Βγείτε στο ξέφωτο πανάθλια θρασίμια.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Παρότι σαν καθαρά τοπικό Blog, περιοριζόμαστε αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν τα γεωγραφικά όρια του Δήμου Ξηρομέρου και των νησιών Καλάμου και Καστού, θέλουμε να καταδικάσουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση και να εκφράσουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον ενεργό, έντιμο και ακέραιο πολίτη Κώστα Τριαντακωνσταντή.
Η πολιτική του δράση και ότι έχει την τόλμη να λέει και να γράφει για τα κακώς κείμενα στον γειτονικό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας, μάλλον ενόχλησε και ενοχλεί...
Η συντεταγμένη Ελληνική Πολιτεία οφείλει να εντοπίσει άμεσα τους δράστες.

------------------------------

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής.
Μαθηματικός 30-10-2023.

Αγαπητοί αναγνώστες.
Τη Παρασκευή 27-10-2023,  μετά το πέρας της εργασίας μου πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου από το χώρο, τον οποίο το αφήνω κάθε πρωί εδώ και χρόνια. Βρήκα το αυτοκίνητο με τελείως σπασμένο το τζάμι του οδηγού και το κάθισμα, καθώς και κάτω από το κάθισμα γεμάτο κομμάτια από το τζάμι. Δείτε τη φωτογραφία. Προέβην στις προβλεπόμενες ενέργειες στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας. Τον δράστη ή τους δράστες δεν τους γνωρίζω.
Τέτοιες ενέργειες είναι μαφιόζικες με φασιστικά χαρακτηριστικά. Φορώντας τη φασιστική κουκούλα κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να με εκφοβίσουν. Δεν μασάω από τέτοια άνανδρα κτυπήματα. Αντίθετα πεισματώνω.
Προειδοποιώ αυτά τα πανάθλια θρασίμια. Ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας και στην ηλεκτρονική εποχή. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι. Είμαι πεντακάθαρος. Βγείτε στο ξέφωτο πανάθλια θρασίμια. Τότε θα δείτε πόσα απίδια χωράνε στο σακί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.