Όλα τα γήπεδα μετά από καταρακτώδη βροχή για κάποιο χρονικό διάστημα είναι πλημμυρισμένα. Φωτογραφίες αρχείου με πλημμυρισμένο το γήπεδο Κανδήλας μετά από βροχή (φωτογραφίες).


Μας εστάλει e-mail από αναγνώστη μας με φωτογραφίες αρχείου, από το γήπεδο Κανδήλας μετά από έντονη βροχόπτωση με το εξής σχόλιο: «Όλα τα γήπεδα μετά από καταρρακτώδη βροχή για κάποιο χρονικό διάστημα είναι πλημμυρισμένα. Φωτογραφίες αρχείου με πλημμυρισμένο το γήπεδο Κανδήλας μετά από βροχή».



















4 σχόλια:

  1. Λες και της Κανδηλας ειναι καλυτερο , και τα δυο γηπεδα εγιναν απο τον ιδιο εργολαβο , αρπα -κολα και παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα . Αντι να ελεγχθει το εργο , αφηνεται να σερνεται (δεν παραλαμβανεται ) , μεχρι να παγιωθει οτι αυτο ειναι και πολυ μας παει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ. ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ ΦΥΣΙΚΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ(ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ), ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΟΛΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο μυτικας ειναι ενα μερος με χαμηλο υψομετρο σχεδον στο υψος της θαλασσας με ψηλα τον υδροφορο οριζοντα και στραγιζει αργα σε ολο τον μυτικα και οχι μονο στο γηπεδο οταν ειναι η περιοδος των βροχων και δεν εχει καμια σχεση με το γηπεδο της κανδηλας που ειναι σε μεγαλυτερο υψομετρο, γυρω γυρω χωραφια και με πολυ χαμηλα τον υδροφορο οριζοντα
    το γηπεδο του μυτικα μετα απο 4 ωρες ειναι κομπλε
    αποδειξη η φωταγραφιες νωρις το πρωι με τελειως πλημυρισμενο το γηπεδο και στραγγισμένο τελειως στις 3 το μεσημερι παλι με φωτογραφιες την ιδια ημερα

    καποιοι πανω σε αυτο θελουν να χτισουν αρνητικες εντυπωσεις με διαφορετικα κινητρα ο καθενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.