Το επίσημο έγγραφο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συνέχιση της πράξης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου ως έχει.


Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και το εντοπίσαμε, το επίσημο έγγραφο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, για τη συνέχιση της πράξης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου ως έχει.
Όλοι ως τηλεθεατές της ζωντανής μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου, ακούσαμε την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου αλλά και του Δημάρχου, να αναφέρουν με σαφήνεια ότι η απόφαση αφορά την συνέχιση της δράσης του Κέντρου Κοινότητας ως έχει, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα Fake News που κυκλοφόρησαν κάποιοι στο διαδίκτυο, για δημιουργία Κέντρων Ένταξης Μεταναστών και Ρομά.
Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράφουν δημόσια για υποδομές, για κτίρια, και να παρουσιάζουν το θέμα ως κάτι δεδομένο και τελειωμένο!!! Μάλιστα η βεβαιότητα τους ήταν τέτοια ώστε να γράφουν, σε ποια χωριά άραγε θα γίνουν οι εγκαταστάσεις και τι επιπτώσεις θα υπάρχουν!!! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα...
Ο Δήμος με προηγούμενες αποφάσεις, έχει προσδιορίσει τι δράσεις υλοποιούνται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου και στα Τεχνικά του Δελτία έχει συμπεριλάβει μόνο τις προσλήψεις των απαραίτητων υπαλλήλων για να συνεχίσει να τρέχει η δράση ως έχει και όχι δημιουργία υποδομών, κτιρίων κ.λπ. Πως θα προκύψουν όλα αυτά χωρίς να το έχει ζητήσει ο Δήμος, χωρίς τεχνικά δελτία, χωρίς χρηματοδότηση, μόνο αυτοί που διακινούν τα Fake News γνωρίζουν.
Αυτό μάλιστα είχε διευκρινιστεί πεντακάθαρα σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 25 Αυγούστου 2023 (δείτε εδώ).
Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με ένα θέμα και πολύ περισσότερο να εκφέρεις δημόσιο λόγο και γραφή επί του συγκεκριμένου αντικειμένου (δημοσιολογία και δημοσιογραφία), το ελάχιστο που έχεις να κάνεις και οφείλεις, είναι να ενημερωθείς καλά, να γνωρίζεις τι έχει ειπωθεί για το θέμα στα Δημοτικά Συμβούλια που μεταδίδονται ζωντανά και υπάρχουν και τα αρχεία μαγνητοσκοπημένα, να μπεις στη βάσανο να κάνεις μία ή δύο απλές ερωτήσεις.
Σε αντίθετη περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις να παραπληροφορείς και να εκτίθεσαι με την άγνοια σου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.