Επιστολές του Δημάρχου Ξηρομέρου προς βουλευτές Αιτ/νίας, βουλευτή Λευκάδας και περιφερειακούς Συμβούλους Δυτικής Ελλάδας, για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.


Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου
Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου συνεχίζει τον αγώνα του για να αφαιρεθεί το παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικας και η Νήσος Κάλαμος, από τον λαθεμένο σχεδιασμό της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, δηλαδή να μείνει στον Δήμο Ξηρομέρου αυτό το μοναδικής ομορφιάς και φυσικού κάλους κομμάτι, για χρήση από τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Ως τοπικοί βουλευτές, γνωρίζεται ότι εκεί κάνουν τα μπάνια και μέρος των διακοπών τους όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Έχουμε όλα εκείνα τα λογικά επιχειρήματα και επιστημονικά στοιχεία, που αποδεικνύουν τον λαθεμένο σχεδιασμό.
Βιώσιμη και λειτουργική λύση είναι οι ιχθυοκαλλιέργειες να συγκεντρωθούν στην ανοικτή θάλασσα στις Κεντρικές και Βόρειες Εχινάδες, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός διαχρονικά, με επίσημες αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της Ελληνικής Πολιτείας. Οι ακτές της διαδρομής Αστακός - Μύτικας, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ του σχεδιασμού για νέες ιχθυοκαλλιέργειες και επέκταση υπαρχουσών.
Σας καλούμε να στηρίξετε το δίκαιο των αιτημάτων μας και του αγώνα μας και να συμβάλετε και εσείς προς την κατεύθυνση της υιοθέτησης και εφαρμογής της βιώσιμης και λειτουργικής λύσης που σας περιγράψαμε παραπάνω, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Ξηρομέρου, των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών.

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

Ιωάννης Τριανταφυλλάκης


8 σχόλια:

  1. Όσοι βουλευτές δεν είναι μαζί μας να πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας να κηρυχθούν ανεπιθυμητοι στο Ξηρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ρε βαρνακιωτη. Δεν βλέπω τον ίδιο καημό για το κέντρο υγείας. Που είτε παραμείνει είτε όχι η ΠΟΑΥ θα το χρειαστείς περισσότερο από όλα. Που πρέπει να είναι ανοιχτό τις ώρες που προβλέπονται και δεν είναι. Που πάνε ασθενείς και τους συνεριφερονται αθλιεστατα. Που δεν έχει εφημερίες κάθε μέρα (αλλά αυτό το συνηθίσαμε). Που δεν δέχονται γιατροί να έρθουν και εμείς σφυριζουμε αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάω στον αστακο που ειναι πάντα ανοιχτό

      Διαγραφή
    2. Μπράβο. Βρήκες τη λύση. Εγώ θέλω τις ιχθυοκαλλιεργειες μπροστά στην πόρτα μου επειδή είναι πιο φθηνά τα ψάρια. Βρίσκεις κάποια λογική στην απάντησή σου?

      Διαγραφή
  3. Γιατί σε ενόχλησα; οπότε άσε μας εσύ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σ αφήνω γιατί είσαι επικίνδυνος.

      Διαγραφή
    2. Επικίνδυνος είσαι εσύ, που κοιτάς μόνο το συμφέρον του αφεντικού σου, και όχι όλου του τοπου

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχα. Του αφεντικού μου ε? Είσαι πολύ ωραίος. Κεντας σήμερα.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.