Σημαντική εντός έδρας νίκη για την Α.Ε Αλυζίας με 4 - 1, με αντίπαλο τον Ηρακλή Αστακού. Συνάντηση της διοίκησης της ομάδας με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου και Αντιδημάρχους. Ανακοίνωση του Ηρακλή Αστακού για την διαιτησία.


Φωτογραφίες: κ. Στάθης Κουνάδης.

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, σημαντική εντός έδρας νίκη για την Α.Ε Αλυζίας με 4 - 1, που την εδραιώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας, με αντίπαλο τον Ηρακλή Αστακού, στο τοπικό ντέρμπι του Ξηρομέρου, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Αη Γιώργη στη Κανδήλα.
Με την έναρξη του αγώνα ο Γεωργαλής Ανδρέας πήρε την μπάλα και με υπέροχο μπάσιμο έκανε το 1-0.
10' Υπέροχη μπαλιά ξυράφι από τον Πάνο Κεραμίδα στον Κώστα Ταμπάκη και άνετα το 2-0.
15' Κεφαλιά ο Ελέζι, μπλοκάρει ο Σακουφάκης. 
18' Ωραίος συνδυασμός των παιχτών του Ηρακλή Αστακού και ο Ντόϊα το 2-1.
27' Δυνατο σουτ ο Πάνος Κεραμίδας, λίγο άουτ.
Έντονη διαμαρτυρία των γηπεδούχων για πέναλτυ στον Κώστα Ταμπάκη που δεν δίνεται. Στην αντεπίθεση βγαίνει τετ α τετ ο Ντόϊα, αλλά διώχνει ο Σακουφάκης.
Αμέσως μετά όμως ο Ντόϊα προλαβαίνει τον Σακουφάκη και σκοράρει, αλλά ο επόπτης βλέπει επαφή και το ακυρώνει εν μέσω έντονων διαμαρτυριών των φιλοξενουμένων τώρα.
43' Δυνατό σουτ ο Κώστας Ταμπάκης άουτ.
44' Νέο δυνατό σουτ ο ίδιος, πάλι άουτ.
65' Πάσα του Βασίλη Λυγκώνη στον Άρη Αποστολάκη και 3-1.
Υπέροχη πάσα τετ α τετ του Αλέξη Οικονόμου στον Άρη Αποστολάκη, κρεμάει τον Ελευθεράτο και 4-1. Δυο γκολ για τον πολύπειρο επιθετικο.
80' Σέντρα Ταφάνι, τετ α τετ ο Ντόϊα, λόγο άουτ.
Στο 85' αποχώρησε με τραυματισμό υποβασταζόμενος ο Βασίλης Ζέππος, αλλά μάλλον δεν είναι σοβαρός.
Μετά τον αγώνα δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Προπονητής του Ηρακλή Αστακού Μάκης Μπότσιος για έντονο διάλογο που είχε με τον διαιτητή και τον επόπτη.
Στο γήπεδο αρκετοί φίλαθλοι (100), παρά τον πολύ άσχημο καιρό.

------------------

Ανακοίνωση του Ηρακλή Αστακού για την διαιτησία: Κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο προπονητής μας κ. Μπότσιος στο σημερινό αγώνα με την Α.Ε. Αλυζίας.
Ο προπονητής μας, μετά τον αγώνα απευθύνθηκε στον διαιτητή και ζήτησε εξηγήσεις για μια απαράδεκτη φράση που ειπώθηκε από τον διαιτητή προς τον επόπτη γραμμών και αφορούσε το πρόσωπο του προπονητή μας.
Ως διοίκηση του Ηρακλή Αστακού, χαρακτηρίζουμε την σημερινή διαιτησία, λίαν επιεικώς απαράδεκτη και καταδικάζουμε την προσβλητική φρασεολογία προς το πρόσωπο του τόσο καταξιωμένου προπονητή μας. Ο ρόλος του διαιτητή είναι να κρατά την ισορροπία στον αγώνα και να κρίνει με βάση τους κανονισμούς που διέπουν το ποδόσφαιρο.

-------------------

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, το ΔΣ της ομάδας καλέστηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κανδήλας, όπου και παρέστη σχεδόν σύσσωμο. Ευχόμαστε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κανδήλας καλή επιτυχία στο έργο του.
Μετά την κοπή της πίτας έγινε Διοικητικό Συμβούλιο όπου και παρευρέθει ο κος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μαζί με τους κ.κ. Πολύζο Βασίλη, Σιδερά Στελιο, Γιαννέλη Λάκη, Μάντζαρη Ελευθέριο και συζητήθηκε το θέμα των δυο γηπέδων Μύτικα και Κανδήλας και των εργασιών και έργων ή μικροβελτιώσεων που πρέπει να γίνουν σε αυτά.
Εκφράστηκε από τον κο Δήμαρχο η θέληση για ενέργειες που θα ενισχύσουν το έργο της ομάδας και γενικώς των συλλόγων.
Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί τον κο Δήμαρχο για την (έκτακτη η αλήθεια είναι) παρουσία του, καθώς και τους κ.κ. Πολύζο, Σιδερά, Γιαννέλη, Μάντζαρη.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά από 11 αγωνιστικές, προερχόμενα από το site:

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.