Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει προγραμματιστεί από το ΔΣ της ΟΔΥΕ.


Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει προγραμματιστεί από το ΔΣ της ΟΔΥΕ με την συμμετοχή των πρωτοβάθμιων συλλόγων την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΔΥΕ.
Η ανακοίνωση αναγράφει και άλλες δράσεις όπως τις καθημερινές δίωρες διακοπές εργασίας. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο σύλλογοι δικαστικών υπαλλήλων του νομού μας (Αγρινίου και Μεσολογγίου με αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα (ίσως και παραπάνω) διαμαρτυρόμενοι για τον δικαστικό χάρτη.

----------------------

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε., υλοποιώντας τις αποφάσεις του πρόσφατου συνεδρίου, ενόψει του Νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του Δικαστικού Χάρτη της Χώρας, αποφάσισε ένα σύνολο κινητοποιήσεων με έναρξη την 21η Φεβρουαρίου 2024 και κορύφωση την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την 28η Φεβρουαρίου 2024.

Οι Πανελλαδικές κινητοποιήσεις έχουν ως εξής:

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
Τετράωρη Στάση Εργασίας σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 11:00-15:00 (λήξη του ωραρίου), παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ και Πρωτοβάθμιων Συλλόγων

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00, με συμβολικό κλείσιμο όλων των Δικαστικών Κτηρίων της χώρας

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου
Δίωρη Διακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου
Συμμετοχή όλων των Δικαστικών Υπαλλήλων στην πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο και τα κύρια κλαδικά μας αιτήματα

Απαιτούμε να μην καταργηθεί - συγχωνευθεί καμία δικαστική υπηρεσία!
Απαιτούμε η πολιτεία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναγνωρίσει εμπράκτως τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι με την επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών.

Για την Ο.Δ.Υ.Ε.

Ιωάννα Λαζογεώργου

Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.