Άλλο ένα ζωτικό έργο για την ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου (Αρχοντοχώρι) ξεκινά, με το πρώτο βήμα την εκπόνηση μελέτης.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Άλλο ένα ζωτικό έργο για την ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου ξεκινά, με το πρώτο και σωστό βήμα που είναι η εκπόνηση της σχετικής μελέτης. Εάν θέλεις να λύσεις δομικά ένα πρόβλημα, ο δρόμος ο σωστός είναι ένας: ώριμη μελέτη, πρόταση χρηματοδότησης σε ανάλογο χρηματοδοτικό εργαλείο, ένταξη, δημοπρασία, εκτέλεση και παράδοση. Όλο αυτό απαιτεί όραμα, σχέδιο και προπάντων δουλειά, που από το Σεπτέμβριο του 2019, αυτή είναι η μέθοδος που εφαρμόζεται στον Δήμο Ξηρομέρου, σε αντίθεση με την 5ετία 2014-2019, που το μοναδικό έργο ήταν η κατακρεούργηση των οικονομικών του Δήμου.

---------------------------


Χθες 29 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε το Αρχοντοχώρι ο τοπογράφος μηχανικός Χάρης Δήμου, όπου με τη βοήθεια του Προέδρου της Κοινότητας Αρχοντοχωρίου κου Ελευθέριου Πιτσινέλη, του Αντιδημάρχου έργων κου Βασίλη Πολύζου και του βοηθού τεχνικών θεμάτων Γεν. Σύμβουλο κο Παναγιώτη Δρακά, έγινε αυτοψία του δρόμου από το χωριό προς τον οικισμό Δεργοβίτσα.
Θέληση της δημοτικής αρχής είναι να πραγματοποιηθεί το αίτημα των Αρχοντοχωριτών που κατατέθηκε και στον τεχνικό πρόγραμμα της Τ.Κ Αρχοντοχωρίου 18/01/2024, δηλ. να γίνει ο δρόμος που συνδέει το Αρχοντοχώρι με την έδρα του Δήμου τον Αστακό.

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ
    ΕΧΕΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σημαντικό έργο για την μετακίνηση των πολιτών Αρχοντοχωριου ελπίζουμε να τρέξει με γοργούς ρυθμούς.
    Ακόμη ενα σημαντικό έργο ειναι η παράκαμψη Αρχοντοχωριου που αφορά όλους τους πολίτες ξηρομερου αλλά και όσους έρχονται το καλοκαίρι στον Μυτικα από το δρόμο αυτό. Θεωρώ ευκαιρία να εκπονηθεί μελέτη και για αυτά τα 300 μέτρα παράκαμψης και να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μελέτη παράκαμψης Αρχοντοχωρίου υπάρχει και έχει παραληφθεί εδώ και πολύ καιρό από την Περιφέρεια όπως και η μελέτη παράκαμψης της Μπαμπίνης.

      https://mytikaspress.blogspot.com/2024/02/blog-post_2.html

      Διαγραφή
    2. Ενεργή η περιφέρεια στο ξηρομερο, είχαμε ξεχάσει ότι υπήρχε κ αυτός ο ΟΤΑ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.