Καταγγελία Δημάρχου Ξηρομέρου: «Πλήρης απουσία της αντιπολίτευσης από το σημαντικότερο αναπτυξιακό εργαλείο που έχει ενταχθεί ο Δήμος, που είναι οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις/Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΟΧΕ/ΒΑΑ), καμία πρόταση, κανένα σχέδιο, πλήρη απουσία».


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 12 Απριλίου, στη συζήτηση έγκρισης του Τεχνικού Προγράμματος 2024, ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης ήταν καταπέλτης για την παντελή απουσία της αντιπολίτευσης, παρά τις προσκλήσεις που έγκαιρα δόθηκαν, από την συζήτηση για την διαμόρφωση της Στρατηγικής για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση/Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΟΧΕ/ΒΑΑ) του Δήμου Ξηρομέρου, στην οποία εντάχθηκε κανονικότατα ο Δήμος, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα προεκλογικά από την παράταξη ''ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'', η οποία σπεκούλαρε με ψευδείς ειδήσεις και υποκριτικά δήθεν ενδιαφερόταν για το μέλλον του Δήμου και ότι χάθηκε η ευκαιρία των ΟΧΕ.
Μιλάμε για μια από τις πιο σοβαρές υποθέσεις για το αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου, που θα ξεκλειδώσει χρηματοδοτικά εργαλεία της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 του ΕΣΠΑ.
Η αντιπολίτευση απούσα όπως κατήγγειλε ο Δήμαρχος εντός του Δημοτικού Συμβουλίου: «Απουσία πλήρης της Αντιπολίτευσης, ανεύθυνη πολιτική, απουσία πλήρης για το αναπτυξιακό όραμα ενός Δήμου, ξέρουμε όλοι ότι οι θητείες των Δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων είναι περαστικές, ο σχεδιασμός και ο Στρατηγικός Σχεδιασμός είναι διαχρονικός, αυτό θέλω να το καταγγείλω και στο σώμα και στους δημότες και όσους μας ακούνε, πλήρης απουσία της αντιπολίτευσης από το σημαντικότερο αναπτυξιακό εργαλείο που έχει ενταχθεί ο Δήμος, που είναι οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις/Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΟΧΕ/ΒΑΑ), καμία πρόταση, κανένα σχέδιο, πλήρη απουσία. Αν αυτό είναι ενδιαφέρον για τον τόπο, λυπάμαι, εγώ διαφωνώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Ακούστε την καταγγελία του Δημάρχου:

5 σχόλια:

  1. Εδώ ήταν απόντες όταν διοικούσαν τον Δήμο τώρα θα κωλώσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε φιλαράκο που όλα τα ξέρεις για πες μας πόσοι από αυτούς που κυβερνάνε τον Δήμο τώρα προέρχονται από την παράταξη του κυρίου Γαλουνη; και αφού τότε ήταν άχρηστοι τώρα γίνανε σωστοί; ελπίζω μπλογκερ μην το θάψεις πράγμα που κάνεις συνήθως

      Διαγραφή
    2. Για πες εσυ ποσοι;;; Εγω δεν βρισκω κανεναν που να ηταν σε θεση ευθυνης στη διοικηση Γαλουνη.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΕΠΙ ΓΑΛΟΥΝΗ
      ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

      Διαγραφή
  2. 12 54 ποιοι ήταν με τον γαλουνη στη διοίκηση ; Με ψεμματα μπορείς να κερδίσεις εκλογές ; Ούτε μια στο εκατομμύριο στο υπογράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.