Δεν προκηρύχθηκαν θέσεις αγροτικών ιατρών για το Κ.Υ. Μύτικα, στη πρόσκληση του Μαΐου από το Υπουργείο Υγείας και το καλοκαίρι είναι μπροστά.


Ανέβηκε στο διαδίκτυο και την εντοπίσαμε, η πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας για τους Αγροτικούς Ιατρούς με αριθμό πρωτοκόλλου: Γ4γ/Γ.Π.οικ.25449/8-5-2024.
Δυστυχώς παρατηρούμε ότι για πρώτη φορά δεν έχουν προκηρυχθεί θέσεις για το Κ.Υ. Μύτικα, κάτι που γινόταν ανελλιπώς μέχρι τώρα.
Δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό από την 6η Υ.ΠΕ. και το Υπουργείο Υγείας και με ποιο σκεπτικό.
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έρχεται η καλοκαιρινή περίοδος, όπου ο πληθυσμός θα αυξηθεί πάρα πολύ από τους Έλληνες και Αλλοδαπούς επισκέπτες, αλλά και από ετεροδημότες που το καλοκαίρι κάνουν διακοπές στο τόπο τους.
Οι αγροτικοί ιατροί που έρχονται στο Κ.Υ. Μύτικα, στηρίζουν την καθημερινή του πρωϊνή λειτουργία και το εφημεριακό πρόγραμμα του, το οποίο είναι περίπου 20 εφημερίες τον μήνα.
Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε... Μία απλή αβλεψία και λάθος ή κάτι άλλο;
Καλό θα είναι να διορθωθεί άμεσα, γιατί θα προκύψουν πολλά προβλήματα στην λειτουργία του Κ.Υ. Μύτικα στο άμεσο μέλλον.

2 σχόλια:

  1. Οσο υπαρχει η Καλη Μπουλιερη δεν φοβομαστε τιποτα.Επι της ουσιας αυτη εφημερευει καθημερινα .Πρωτη στις πρωτες βοηθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά μα τω Χριστω έχεις δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.