Το πρώτο από τα 2 ιδιόκτητα λεωφορεία mini bus που αποκτά ο Δήμος Ξηρομέρου, ήρθε και είναι έτοιμο να τεθεί σε κυκλοφορία.


Με χαρά εντοπίσαμε στα κοινωνικά δίκτυα, ότι παραλήφθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, το πρώτο από τα 2 ιδιόκτητα λεωφορεία mini bus που αποκτά ο Δήμος Ξηρομέρου (μάρκα Mercedes). Ήρθε στον Δήμο και είναι έτοιμο να τεθεί σε κυκλοφορία. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα θετικό γεγονός, που για πολλά χρόνια σε όλες τις προηγούμενες δημοτικές περιόδους, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις είχαν εντοπίσει την αναγκαιότητα προμήθειας των συγκεκριμένων οχημάτων, για ένα Δήμο με μεγάλη γεωγραφική έκταση. Πολλά χρόνια λοιπόν το ακούγαμε στα δημοτικά συμβούλια, αλλά δεν υλοποιούταν. Σήμερα λοιπόν έγινε.
Με την συγκεκριμένη προμήθεια των 2 οχημάτων θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη που έχουν να κάνουν με την δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας κατά χρονικές περιστάσεις, για την εξυπηρέτηση απομακρυσμένων οικισμών του Δήμου (π.χ Παλαιομάνινα), αλλά και για πολλές άλλες πιθανές χρήσεις που είναι αναγκαίες (π.χ. μετακίνηση αθλητικών ομάδων, μετακίνηση μαθητικών ομάδων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, μετακίνηση ομάδων επισκεπτών, μετακίνηση για καλοκαιρινά μπάνια κ.λπ), κάτι που θα καθοριστεί με αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου και με τις εποικοδομητικές προτάσεις δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων.
Η συγκεκριμένη προμήθεια υλοποιείται στα πλαίσια της προγραμματικής δέσμευσης της παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ - ΕΛΠΙΔΑΣ'' στις πρόσφατες εκλογές του Οκτωβρίου 2023, είναι στην σελίδα 10 του προγράμματος και συγκεκριμένα αναφέρεται: «Επίσης στο πλαίσιο της κοινωνικής εξυπηρέτησης των απομακρυσμένων πολιτών, διεκδικούμε την αγορά μικρών λεωφορείων για την εσωτερική μετακίνηση των δημοτών μας».

Αναφορά για δημοτική συγκοινωνία στο πρόγραμμα του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Η συγκεκριμένη προγραμματική δέσμευση ήταν και στο πρόγραμμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'' του Ερωτόκριτου Γαλούνη, αλλά 5 χρόνια δεν έφτασαν για να πραγματοποιηθεί, καταμετρήθηκε σαν μία από τις πολλές προεκλογικές υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκε ποτέ, μάλλον γιατί το ταμείο ήταν μονίμως μείον, τρύπιο και ο Δήμος Ξηρομέρου μονίμως κατηγορούμενος για χρέη κρυφά (προφορικές αναθέσεις) και φανερά στα Δικαστήρια.
Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν υπήρχε σχετική αναφορά και στο πρόγραμμα του Αλέξανδρου Σάββα, για τις πρόσφατες εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η αναφορά στο πρόγραμμα του Αλέξανδρου Σάββα.


















3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΟ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν 9 χρόνια το 2015 θέλανε να αγοράσουνε mini bus και καλαθοφόρο και το μόνο που πετύχανε ήτανε η διάλυση των οικονομικών του Δήμου και να τον έχουν μόνιμα κατηγορούμενο για χρέη στα δικαστήρια.
    Τα πήρε ο Τριανταφυλλάκης και τα 2 οχήματα.

    https://mytikaspress.blogspot.com/2015/11/mini-bus-22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.