Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος: Φωτογράφος ή αρθρογράφος; Καύσιμα Δήμου Ξηρομέρου.


Αναμφίβολα ο έλεγχος γεννά ερωτήματα και η εμμονή απαιτεί διαυγείς απαντήσεις.
Στην γνωστή διασπορά ‘ρύπων’ και ‘δακρύων’ οφείλω να παραδώσω στους Δημότες στοιχεία και μια περιληπτική ανάλυση που περιλαμβάνουν οι μελέτες για την προμήθεια των καυσίμων του Δήμου.
Συγκεκριμένα συγκριτικό πίνακα δύο μελετών αυτών των ετών 2017-2019 καθώς και της αριθ. 13/2024 που προσφάτως συντάχθηκε από το Γραφείο Κίνησης σε συνεργασία με το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου ενσωματώνοντας τις ανάγκες και την πρόβλεψη της επόμενης διετίας, επισημαίνοντας ότι για την υλοποίηση της θα διεξαχθεί διεθνής – ηλεκτρονικός διαγωνισμός.

Παρατίθενται ενδεικτικά στοιχεία:


**ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ **

Παρατηρήσεις:
1. Στον Δήμο δημιουργήθηκε Γραφείο Κίνησης με την παρούσα Δημοτική Αρχή και τοποθετήθηκαν GPS στα οχήματα για έλεγχο των οχημάτων.
2. Και μόνο οι ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ τιμές σήμερα εκμηδενίζουν την διαφορά των δύο μελετών και θέτουν ερωτήματα για την προηγούμενη διαχείριση.
3. Πραγματοποιεί πληρέστερη και αποδοτικότερη ΔΗΜΟΣΙΑ αποκομιδή της Ενότητας Αστακού.
4. Μεταφέρει δεκαπλάσιο όγκο κλαδιών (εργασίες πρασίνου).
5. Λειτουργεί ετησίως και αδιαλείπτως δύο (2) τρακτέρ.
6. Προβλέπει
-καύσιμα και λιπαντικά για ΔΕΚΑ (10) περισσότερα οχήματα, ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ μηχανήματα πρασίνου και ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΟ μετακινούμενο προσωπικό.
-επιπρόσθετα καύσιμα για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Μη θέλοντας να κουράσω τους Δημότες οι οποίοι για ακόμη μια φορά γίνονται μάρτυρες απόκρυψης πραγματικών στοιχείων από στελέχη της αντιπολίτευσης και γεγονότων όπως η ‘ξεχασμένη’ επιβάρυνση της αποκομιδής από ιδιώτες, δυστυχώς αναίτια καλούμαι πάλι να θέσω το ερώτημα προς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή (2014-2019).

Που σπαταλούσαν τα χρήματα των δημοτών;

(16.000€ μηνιαίως με μισές τιμές καυσίμων, χωρίς προσωπικό, χωρίς φορτηγά, με ελάχιστα μηχανήματα πρασίνου, με ιδιώτες στην αποκομιδή απορριμμάτων και τους καθαρισμούς).
Η διαχείριση του Δήμου απαιτεί όραμα, μελέτη, ειλικρίνεια, δουλειά, πίστη και σεβασμό στους Δημότες, τους εργαζόμενους, τους Συμβούλους και σίγουρα χρειάζεται πραγματικούς ανθρώπους της αγοράς.
Ως Δημοτική Αρχή επιστέφουμε τους ‘ρύπους’ και τα ‘κατάλοιπα’ καυσίμων στους εκφραστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι παραμένουν συνεπείς στις αποκρύψεις στοιχείων από τους Δημότες και πρωταγωνιστούν στην φωτογραφία και την αρθογραφία επί παντός επιστητού.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. απάντηση με στοιχεία

    με αποκρύψεις στοιχείων και ψεύδη πάνε να πείσουν ότι όλοι είναι ίδιοι

    αμ δεν είναι όλοι ίδιοι
    ο δήμος με αυτούς προχωρά
    κάνει αποκομιδή μόνος
    παίρνει οχήματα
    μπαίνει σε ανακύκλωση
    κάνει έργα
    έχει ταμειακά υπόλοιπα
    έχει δώσει δουλειά σε πόσους ξηρομερίτες
    δεν του κόβουν το ρεύμα για χρέη
    δεν είναι κατηγορούμενος στα δικαστήρια
    και όλα αυτά με διπλάσιες τιμές στο ρεύμα και στα καύσιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.