Δράσεις ευπρεπισμού στη Κοινότητα Αρχοντοχωρίου.


Πηγή: Σελίδα Facebook
''Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου''.

Τα συνεργεία του Δήμου στο Αρχοντοχώρι. Ξεκινώντας από την Παλιόβαρκα και τους παράδρομους πριν εφτά ημέρες με το τρακτέρ του Δήμου, κόβοντας χόρτα και θάμνους, φτάσαμε στο κέντρο του χωριού.
Εκεί με τη συνδρομή του συνεργείου καθαριότητας του Δήμου, κόψαμε χόρτα, χαμηλά κλαδιά και σκουπίσαμε όλους τους δρόμους στην περιοχή Χειμάρρα.
Το τρακτέρ του Δήμου συνέχισε και προς τα ανατολικά του χωριού, προς το χωριό Αετός, καθαρίζοντας το δρόμο από τους θάμνους και τα δέντρα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία.
Επίσης το συνεργείο με τους ηλεκτρολόγους και το καλαθοφόρο όχημα, άλλαξε λάμπες στην Παλιόβαρκα, Δεργοβίτσα και στο κέντρο του χωριού.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, τους εμπλεκόμενους αντιδημάρχους και τους φιλότιμους εργάτες και κρατάμε την υπόσχεση για ολοκλήρωση των εργασιών πηγαίνοντας στην άλλη πλευρά του χωριού στον Άγιο Δημήτριο, κάμπο και Δεργοβίτσα για κόψιμο των δέντρων, με όχημα για τα πιο ψηλά κλαδιά.















































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.