Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου στις Φυτείες.


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, εξέδωσε πρόσκληση με την οποία συγκαλεί, σε συνεδρίαση με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου, την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο δημαρχιακό κατάστημα του πρώην Δήμου Φυτειών.
Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς κάνει πράξη την δημοτική αποκέντρωση αφού οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν γίνονται μόνο στην έδρα του Δήμου (Αστακός) αλλά και στις δυο άλλες πρώην έδρες (Κανδήλα και Φυτείες).
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.