Ανακοίνωση για συνεδρίαση επιτροπής διαβούλευσης.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          Κανδήλα 15/03/2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΥΖΙΑΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας στην Κανδήλα, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Διαβούλευσης της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με σκοπό τη διαμόρφωση προτάσεων που αφορούν τα παρακάτω θέματα:
1. Εύρυθμης λειτουργίας, τάξης, ασφάλειας και γενικότερης εμφάνισης του λιμένα Μύτικα. 
2. Κυκλοφοριακό πρόβλημα (μονοδρομήσεις, πεζοδρομήσεις, χώρους στάθμευσης) σε όλες της Τοπικές Κοινότητες Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας 
3. Βελτίωση εμφάνισης από πλευράς καθαριότητας (σύστημα συλλογής απορριμμάτων, απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων, σκαφών, και άλλων ογκωδών αντικειμένων, καθαριότητα ιδιωτικών χώρων), σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες. 
4. Διαμόρφωση ατζέντας για την επόμενη συνεδρίαση. 

Καλούνται οι Δημότες της Δ.Ε. Αλυζίας να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση. 



Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

16 σχόλια:

  1. Στο λιμάνι του Μύτικα πρέπει να μπει μία τάξη και ειδικά το καλοκαίρι. Η γλίστρα πρέπει επειγόντως να κλείσει γιατί αυτό που γίνεται το καλοκαίρι αλλά και τώρα τα Σαββατοκύριακα εκεί δεν περιγράφεται. Γεμίζει αυτοκίνητα και τρέηλερ παρατημένα οπουδήποτε, φασαρία, τσακωμοί και γενικά μία ανυπόφορη όχληση μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Η λύση υπάρχει και είναι εύκολη. Δημιουργία γλίστρας στη περιοχή ''Βορός'' έξω από το χωριό. Από ότι ξέρω ανήκει στο Δήμο η έκταση, εκεί έχει πολύ χώρο και για να μανουβράρουν τα τρέιλερ και δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη κατασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΓΛΙΣΤΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν.Λ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Ο Μύτικας χρειάζεται και 3η γλύστρα (η 2η στο νοσοκομείο). Ο βορός σε συνδυασμό με ένα κιόσκι του Δήμου, το οποίο θα λειτουργεί και σαν τουριστικό περίπτερο είναι σούπερ ιδέα. Και αν φτιαχτεί και ο δημοτικός χώρος εκεί θα αποτελέσει εξαιρετική εικόνα στην είσοδο του χωριού.

    2) Για το λιμάνι θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά και τις ανάγκες Καλάμου - Καστού. Πρέπει να βρεθεί μια λύση η οποία και την εικόνα μας θα βελτιώσει αλλά και αυτοί θα εξυπηρετούνται (να μην ξεχνάμε ότι Κάλαμος Καστός εδώ έχουν συναλλακτική δραστηριότητα και επαγγελματική και κοινωνική). Πάντως όχι υλικά παρατημένα και αυτοκίνητα παρκαρισμένα, σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει ωστόσο να σκεφτούμε που θα παρκάρουν οι προμηθευτές για τον εφοδιασμό.

    3) Θα πρέπει να οργανωθούν χώροι πάρκινγκ, τουλάχιστον φωτισμένοι (για να μην μιλήσουμε για εκμετάλλευσή τους επί πληρωμή, από τον Δήμο). Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο θέμα πάρκινγκ και ειδικά από όσους μεταβαίνουν σε Κάλαμο Καστό. Δεν ξέρω τι γίνεται με την έκταση στον οικισμό της Παναγούλας (το μεγάλο οικόπεδο που είναι μέσα οι μετασχηματιστές της ΔΕΗ απέναντι από την παραλία). Είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί αυτό το οικόπεδο?

    4) Ο πεζόδρομος κλειστός. Είναι πεζόδρομος. Θα πρέπει να προβληματιστούν οι επαγγελματίες ή τέλος πάντων να δοκιμάσουν και αυτή τη λύση. Ταυτόχρονα με πινακίδες στον πίσω δρόμο να υπάρχουν ενδείξεις για το που είναι το κέντρο και που είναι το λιμάνι ή το νοσοκομείο ή κάποιο πάρκινγκ κλπ κλπ. Ειδικά το καλοκαίρι είναι γυφταριό αυτό που γίνεται στην αγορά τα πρωινά.

    5) Οι μπάρες πρέπει να απομακρυνθούν. Είναι επιεικώς επικίνδυνες. Υπάρχουν άλλοι τρόποι. Και όποιος δεν τους σεβαστεί "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος". Εντολή στην αστυνομία να γράφει, χωρίς ξεγράψιμο όμως.

    6) Στο Μύτικα θεωρώ πως υπάρχουν αρκετοί δρόμοι για μονοδρόμηση του χωριού. Και ο σεβασμός στη μονοδρόμηση (ΚΟΚ) εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Εμείς τα βλέπουμε όλα ίσωμα και πάμε από όπου θέλουμε. Εδώ το πρόβλημα το δημιουργούμε 100% οι ίδιοι.

    7) Απομάκρυνση κοτετσιών, προβάτων κλπ μέσα από το χωριό. Αποκομιδή απορριμάτων καθημερινά το καλοκαίρι, ακόμα και τα σαββατοκύριακα (αν γίνεται φυσικά) με συμμετοχή στο κόστος και των επαγγελματιών. Και για τα ογκώδη αντικείμενα πρέπει να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος και να προγραμματίζει. Όταν παίρνεις τηλέφωνο και σου λέει Τρίτη να έρχεται Τρίτη (γιατί αν έρθει την άλλη Τρίτη σου βάζουν χέρι όλοι ότι πετάς τα πράγματα και κάνεις ότι θέλεις και δε σέβεσαι κλπ κλπ).

    Οι ενστάσεις δεκτές. Στο Μύτικα πάντως πρέπει να γίνει ριζική αναδιοργάνωση στον τρόπο που λειτουργούμε και σκεφτόμαστε. Κατά τα λοιπά ας καθίσει και ας σκεφτεί ο καθένας μας το κατά πόσο είναι σωστός πολίτης (γιατί θεωρώ ότι πάντα μα πάντα μας αρέσει να σχολιάζουμε τούς άλλους και εμείς δεν δεχόμαστε παρατήρηση ούτε από τον ίδιο μας τον εαυτό, στα λάθη μας προσπαθούμε να βρούμε άλλοθι). Πολλά ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους (καθαριότητα, σεβασμό ΚΟΚ, σεβασμό του συμπολίτη μας κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνωμη αλλα το προβλημα του Μυτικα ειναι οι επαγγελματιες που εχει....
    θεωρειτε η πιο ακριβη περιοχη στην Αιτ/νια και χωρις να προσφερει τιποτα....
    1.πανάκριβα δωμάτια που δεν εχουν την στειχειωδη υποδομή(χωρις κλιματισμό τα πιο πολλα)
    2.καφες, ποτα πιο ακριβα και απο το Αγρινιο και την Λευκαδα!!!
    3.ψαροταβέρνες??? καλα εκει πρεπει να εισαι ο Αμπραμοβιτς για να φας!! εκεινα τα καλαμαρακια του Μυτικα πρεπει να ειναι χρυσα!!!

    κριμα γιατι ειναι ομορφη περιοχη και εχει ωραιο κλιμα...ερχομαι καθε καλοκαιρι και βλεπω μια κατακορυφη πτωση ...αλλαξτε μυαλα γιατι αλλιως σε λιγα χρονια δεν θα παταει γατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει αν δεν αλλάξουμε όλοι νοοτροποία. Όσο κι αν προσπαθήσει ο νέος Αντιδήμαρχος αν εμείς οι ίδιοι δεν αποφασίσουμε να βάλουμε πλάτη σε όποια καλή προσπάθεια γίνει δεν θα υπάρξει αποτέλεμα. Βλέπουμε ήδη μια προσπάθεια στο θέμα της καθαριότητας. Όμως, αν από τη μια οι υπάλληλοι του Δήμου καθαρίζουν και απο την άλλη εμείς βρωμίζουμε δεν θα αλλάξει τίποτα. Ας αποφασίσουμε επιτέλους να εντάξουμε το προσωπικό μας βόλεμα στο γενικό συμφέρον! Ας πάψουμε να θεωτούμε τους εαυτούς μας παντογνώστες και ας αποφασίσουμε ότι πρέπει να ακούμε και τους άλλους όπως θέλουμε να ακούν και αυτοί εμάς. Καλός ο Αντιδήμαρχος αλλά δεν θα κάνει τίποτα αν δεν σταθούμε όλοι δίπλα του. Μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι θέλει τη βοήθειά μας, όπως δείχνει και η πρόσκλησή του για συζήτηση. Ας του την δώσουμε για να μπορούμε να του κάνουμε κριτική αν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aφου διωξετε τα κοτετσια και τα προβατα απο τον Μυτικα που ειναι και το μεγαλο προβλημα !!!! ασχοληθητε και με τις ιχθυοκαλλιεργειες, μικρο προβληματακι ας το αφησουμε τελευταιο!!!
    Κυριε Αντιδημαρχε τι λετε? θα το ανοιξουμε το θεμα? η καιει παρα πολυ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ 4:31 βάλε το θέμα που θες αλλά σε παρακαλώ δεν είναι ανάγκη να έχουμε εριστικό ύφος. Όλες οι απόψεις να ακούγονται αλλά τηρώντας ένα επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι καθόλου εριστικό το ύφος αγαπητέ διαχειριστή ,αν το λαμβάνεις ετσι ζητάω συγνώμη..
    Επι του θέματος νομίζω οτι το πρώτο πρόβλημα που θα έπρεπε να απασχολεί τον Μυτικα αλλα και ολη την τουριστική ζωνη της Αλυζίας ειναι το θεμα της ιχθυοκαλλιέργειας..και τις τεράστιες διαστάσεις(αρνητικές) που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια για την περιοχή
    και ρωτάω είδατε ποτέ να το αγγίζει καμιά δημοτική αρχή? η έστω να το φέρνει σαν θέμα προβληματισμού για συζήτηση?
    την 8 ετια του κυρίου Γαλουνη?
    την 4 ετια του κυρίου Τριποτσερη?
    η απάντηση είναι ΠΟΤΕ...
    και τώρα με λύπη βλέπω οτι ούτε η καινούργια δημοτική αρχή το κάνει....επλιζω να το θεσει στην συνεχεια...εδω θα ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός από τα θέματα που αναφέρονται και τα οποία είναι σχετικά με την αποψινή συνεδρίαση, καλό είναι να σκεφτούμε και αυτά που λέει ο φίλος 18 Μαρτίου 2011 6:15 μμ. Είναι αυτό που έγραψε κάποιος άλλος φίλος ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από εμάς πρωτίστως και μετά από τη Δημοτική αρχή. Ας βάλουμε κι αυτά μέσα στον προβληματισμό (μας). Όσο για τις ιχθυοκαλλιέργειες ας μην ξεχνάμε ότι έγινε την προηγούμενη τετραετία Δημοτικό Συμβούλιο με αυτό το θέμα και οι ιχθυοκαλλιεργητές μόνοι τους ζήτησαν να παρθεί απόφαση να φύγουν ή να μείνουν. Και με διαφοροποίηση κάποιων δημοτικών συμβούλων, λόγω των ανθρώπων που εργάζονται στις ιχθυοκαλλιέργειες και των θέσεων εργασίας (πράγμα δυσεύρετο στην περιοχή), δεν πάρθηκε καμία σχετική απόφαση 9με αυτό που ζητάς, δηλαδή να φύγουν). Πάντως μικρό προβληματάκι οι ιχθυοκαλλιέργειες δεν είναι, αλλά μήπως τα κοτέτσια και τα πρόβατα και όλα αυτά που συζητάμε είναι μικρότερα (μιας και το ζητούμενο είναι ο τουρισμός)? Ή μήπως το συμφέρον για ψήφους αλλά και για χάρες από τους Δημάρχους έχουν συντηρήσει τα κοτέτσια από τη μια αλλά και τη μουγκαμάρα μας από την άλλη (για το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών, μιλάω). Δεν μπορεί για το ίδιο θέμα (γιατί το ίδιο είναι, από τη στιγμή που συντηρούνται και τα δύο για τόσα χρόνια) να κρατάμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μπορεί το ένα να είναι πιο εύκολο (θεωρητικά), αλλά όλοι από τα δύσκολα ξεκινάνε και στο τέλος καθόμαστε κανονικά (δεν λέω που). Μου θυμίζει το έργο αυτό κάτι ζωόφιλους, οι οποίοι βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους και έχουν καταχέσει όλα τα πεζοδρόμια. Και δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση να τα σκουπίσουν (όπως άλλωστε προβλέπεται). Αλλά στις διαμαρτυρίες για ΧΥΤΑ και για το περιβάλλον είναι πρώτοι. Εγώ συμφωνώ απολύτως με το θέμα που έθεσες αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας για όλα, όχι μόνο γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ θα κάνω την πρόβλεψη ότι απόψε ο αντιδήμαρχος θα είναι μόνος του στο Δημαρχείο. Άντε να είναι καμιά δεκαριά άτομα. Εμείς που θα είμαστε? Πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Καλά το είπε ο 2.04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://messolonghinews.blogspot.com/2011/03/blog-post_7691.html#more

    Για διαβάστε κι εδώ. Μήπως το θέμα της καθαριότητας είναι επιδημία και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι? Κάτι σαν Η1Ν1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και με το λιμάνι που εχει κολλησει τοσα χρονια η κατασκευη του. θα ειναι πολυ καλο για την αναπτυξη του μυτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΥΧΘΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕ ΠΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ , ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ,ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΜΕΡΟΣ.Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ (ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΦΑΓΗΤΟ,ΔΙΑΜΟΝΗ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ) ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάντως σε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο παλαιότερα, οι ίδιοι οι επιχειρηματίες είχαν δείξει καλή διάθεση και είχαν δηλώσει πως αν τους ζητηθεί θα μεταεγκατασταθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΕΩΡΩ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ (ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ), ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.