Απίστευτο περιστατικό κλοπής στο Μύτικα.


Απίστευτο περιστατικό κλοπής στο Μύτικα συνέβηκε πριν λίγες μέρες. Δύο κουστουμαρισμένοι κύριοι με τις βαλίτσες τους, επισκέφτηκαν μια ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Μύτικα και της είπαν ότι είναι από ασφαλιστική εταιρία και ότι ο γιος της έχει ξεχάσει να πληρώσει για το αμάξι την ασφάλεια.
Για να γίνουν μάλιστα πειστικοί πήραν μπροστά της τηλέφωνο και καλά τον ίδιο, που βρισκόταν στη δουλειά εκείνη τη στιγμή και τους είπε να τους δώσει τα 400 ευρώ που χρωστούσε. Με αυτό το τέχνασμα της απέσπασαν 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν!!! Συμπατριώτες προσέχετε γιατί από ότι βλέπετε αυτά που κάποτε τα ακούγαμε στα δελτία ειδήσεων και γινόταν στην Αθήνα, τώρα έχουν έρθει εδώ και μάλιστα εμείς είμαστε και τελείως ανυποψίαστοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.