Κλοπές σε Αστακό και περίχωρα.


Σήμερα τα ξημερώματα στον Αστακό, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, είχαμε αρκετά κρούσματα κλοπών και φθορών σε αυτοκίνητα, με σκοπό την κλοπή ηχοσυστημάτων ακόμη και των ίδιων των αυτοκινήτων. Λήστεψαν δύο εκκλησίες, έσπασαν το τζάμι ενός αυτοκινήτου και προσπάθησαν να ανοίξουν μαγαζιά.

Πηγή: ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι έχουμε δει παρόμοια συμβάντα και στο παρελθόν. Γι' αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι αν πρόκειται για κάτι "σύνηθες" ή για γεγονός που συνδέεται με την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση. Αν συμβαίνει γι αυτό τον λόγο δυστυχώς θα δούμε πολλά περισσότερα κρούσματα στο μέλλον. Πάντως προσέχετε τα χαρτιά σας (άδειες κυκλοφορίας κλπ) γιατί είναι από τα κύρια αντικείμενα που αναζητούν πλέον όσοι σπάνε αυτοκίνητα και μάλλον για να προωθήσουν άλλα αυτοκίνητα, κλεμμένα, στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.