Και να πεις πως κουράστηκαν; Αυτοί δεν ξεκίνησαν ακόμη. Που να περάσουν και κάνα δυο χρόνια.


Ανώνυμη καταγγελία με e-mail πήραμε από συμπολίτη μας. Προβληματιστήκαμε για το αν θα τη βάλουμε, όχι λόγω των όσων καταγγέλλει, τα οποία αν έχουν έτσι καλά κάνει και τα καταγγέλλει, όσο των προσωπικών αναφορών με κάποιους χαρακτηρισμούς που κάνει που είναι αυτό που λέμε λίγο κάτω από τη ζώνη και ''μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου''. Μπορούμε να θίξουμε τα κακώς κείμενα με κόσμιο τρόπο, αυτή είναι η θέση του blog μας. Την αναρτούμε αυτούσια δηλώνοντας εξ αρχής ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε το αληθές της καταγγελίας.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ 

Κυρία Αντιδήμαρχος. Κυρία Κουμεντάκη Σαμαρά. 

Στις προηγούμενες εκλογές, αν και δεν είχα ψηφίσει σε Εθνικές ή Δημοτικές Εκλογές ποτέ Δεξιά, σας ψήφισα γιατί δεν γούσταρα κάτι Λαμόγια του ΠΑΣΟΚ. Όμως φαίνεται ότι διαψεύστηκα και μάλιστα πολύ νωρίς. 
Πριν από λίγες ημέρες καμαρώνατε σε συνέντευξη στην ''ΑΙΧΜΗ'', γιατί καθαρίσατε-διαμορφώσατε την περιοχή του Ανεμόμυλου. Πολλοί σας είπαν, μεταξύ αυτών και εγώ μπράβο, παρά το γεγονός ότι το έργο έγινε εντελώς παράνομα, χωρίς Δημοπρασία και το κόστος του των 50.000 ευρώ, για λίγα αυτοκίνητα χώμα και αμμοχάλικο είναι υπερβολικό. Κάποιες κακές γλώσσες λένε πως έγινε μεγάλο φαγοπότι ημετέρων, για να εξοφληθούν προεκλογικά γραμμάτια.

Φαίνεται ότι οι δόξες του ανεμόμυλου σας ζάλισαν και τα γράψατε όλα στα παλιά σας τα παπούτσια, για να μην ειπώ κάπου αλλού. Δεν ξέρατε ότι της Αναλήψεως οι γυναίκες πηγαίνουν στα μνήματα για να τιμήσουν τους νεκρούς, φτιάνοντας τηγανίτες και ραβανί. Εσείς πως τιμήσατε τους νεκρούς; Μετατρέποντας το Νεκροταφείο του Αστακού σε σκουπιδότοπο; Απʼ ότι φαίνεται στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες και στο VIDEO, μάλλον είχε να πατήσει εργάτης στο Νεκροταφείο πριν από το Πάσχα. Για τα άλλα Νεκροταφεία δεν ξέρω γιατί εγώ ζω στον Αστακό. Και να ήταν μόνο αυτό, ας πάει στο καλό. 


Όμως και στην πλατεία του Αγίου Νικολάου η κατάσταση είναι παρόμοια ή και χειρότερη. Τα λιγούστρα έχουν να κουρευτούν μήνες, ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι πρέπει να κουρεύονται κάθε βδομάδα και έχουν λογγώσει. Στα παρτέρια τα χόρτα έχουν ξεραθεί και έχουν φθάσει το ένα μέτρο. Μπορεί κανείς να αντικρύσει από κάθε λογίς σκουπίδι, μέχρι σκυλόσκατα και προφυλακτικά. 
Μια λέξη μπορεί να περιγράψει την κατάσταση. ΝΤΡΟΠΗ. 
Δεν τελειώσαμε όμως. Και στο λιμάνι και στο Πάρκο, που είναι η Βιτρίνα του Αστακού, αφήσατε το γκαζόν απότιστο και ξεράθηκε. Οι καταστηματάρχες της παραλίας πληρώνουν όμως ακριβά για τα τραπεζοκαθίσματα. 


Και πάλι η λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση είναι. ΝΤΡΟΠΗ. 
Δυστυχώς υπάρχει και συνέχεια. Στην περιοχή του ανεμόμυλου φυτέψατε κάποια δένδρα, τα οποία αφήσατε απότιστα και ξεράθηκαν. Τα οποία στοίχισαν και 4-5 χιλιάδες ευρώ και πάνε πούφ. Έτσι νομίζετε ότι φυτρώνουν να δένδρα; Τα πετάμε κάπου και τέλος. Τα δένδρα θέλουν φροντίδα και στοργή. Στον Δήμο όμως δεν υπάρχει Φιλιπινέζα που έχετε στον κήπο σας, για τον οποίο είναι υπεύθυνη. 
Για όλα αυτά οι λέξεις που ταιριάζουν είναι ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ . 
Όταν σας ρωτούν οι πολίτες γιατί δεν κάνετε έργα κυρία Σαμαρά; Εσείς τους λέτε ότι η Κυβέρνηση δεν στέλνει χρήματα και αφού δεν υπάρχουν λεφτά πώς να γίνουν έργα. Όμως για τα Νεκροταφεία τα χρήματα δεν τα δίνει η Κυβέρνηση, αλλά οι πολίτες αφού το τέλος Νεκροταφείου είναι ανταποδοτικό και το έχουν πληρώσει κανονικά οι γριούλες που πήγαν της Αναλήψεως στα μνήματα για να τιμήσουν τους προσφιλείς νεκρούς τους και αντίκρισαν τις εικόνες ντροπής. 


Όμως για τις ξεβράκωτες μαϊμού Βραζιλιάνες και την Μισοξεβράκωτη κυρία Φιλίνη, με την οποία ήσασταν μαζί στην άμαξα για να πουλήσετε μούρη, είχατε χρήματα και μάλιστα πάρα πολλά, αφού η φιέστα στοίχισε πάνω από σαράντα χιλιάδες ευρώ. Και το ωραίο είναι ότι επειδή δεν υπήρχε νόμιμος τρόπος για να πληρωθούν η κυρία Φιλίνη που πήρε για μια ώρα 4.000 ευρώ και τα άλλα καρναβάλια, βάλατε δύο έργα μαϊμού (ονόματα των εργολάβων που ανατέθηκαν τα έργα μαϊμού δεν λέω για να μην τους τσιμπήσει ο Εισαγγελέας, γιατί αυτοί θύματα είναι), τα οποία ψήφισαν και ο κύριος Λύτρας και η παρέα του. Βέβαια τον κύριο Λύτρα φαίνεται ότι δεν τον πολυένοιαζε για τα έργα μαϊμού για το καρναβάλι σας, γιατί είχε τον νου του να πάει σύμβουλος στον Βενιζέλο, προκειμένου να παίρνει και δεύτερο μισθό και να μην δουλεύει, γιατί γι΄ αυτόν φαίνεται πως η δουλειά είναι ντροπή. Αυτός είναι για σας ο ρόλος του πνευματικού κέντρου να μας φέρνει τις ξεβράκωτες; Να έλεγα ότι βάλατε δύο έργα μαϊμού, τα οποία δεν θα ήταν κακό να ψηφίσει και η αντιπολίτευση, προκειμένου να αφιερώσετε δύο βραδιές αφού το εφετινό έτος είναι αφιερωμένο στον Καβάφη και τον Γκάτσο, χαλάλι σας. Για την φτηνή σας φιέστα είχατε λεφτά, για την πολυβραβευμένη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Αστακού όμως δεν είχατε. Ούτε βέβαια για τις ομάδες του Ηρακλή ή του Αίολου είχατε. 
Για όλα αυτά οι λέξεις που ταιριάζουν είναι ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ . 
Εάν αυτές οι εικόνες έβγαιναν στον φως σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ή ο Αντιδήμαρχος θα υπέβαλε την παραίτησή του ή ο Δήμαρχος θα το πέταγε με τις κλοτσιές. Ας τολμήσει όμως. 
Εάν δεν μαζέψετε άμεσα τα ασυμμάζευτα θα ακολουθήσουν άλλες φωτογραφίες και VIDEO, με τα οποία θα πιάσει δουλειά αμέσως ο Εισαγγελέας. Θα μάθετε να σέβεστε τους πολίτες και το Δημόσιο χρήμα, το οποίο δεν μπορείτε να το κάνετε ότι γουστάρετε. 

Με πολλούς χαιρετισμούς 
Ένας μεταμεληθείς ψηφοφόρος σας.

5 σχόλια:

  1. Όπως το γράφει ο διαχειριστής. Θα χάσεις το δίκιο σου. Πες τα όμορφα χωρίς τα γύρω γύρω και θα πιάσουν πιο πολύ τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι σχετικά φίλοι μου...
    Τι είναι ο άνθρωπος ! (;)...
    Το λέει άλλως τε και η εξίσωση-προμετωπίδα στο Δημαρχείο !... Οι ξεφτίλες που την ανάρτησαν, δεν έλαβαν υπ' όψιν πως ΔΕΝ υπάρχει ούτε στα μεγαλύτερα ερευνητικά ινστιτούτα της υφηλίου ... Μήπως "τσιμπήσαμε" για την τουριστική επένδυση μαμούθ και σπεύσαμε να ψηφίσουμε , όπως ακριβώς προ ετών οι τλήμονες Μαχαιριώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε αν εσύ ψήφισες τον κύριο Σαμαρά εγώ είμαι ο Ντομινίκ Στρος Καν!!!!

    Το μόνο που βγάζεις είναι μια απίστευτη χολή , και ένα μίσος για την κυρία Σαμαρά και τίποτε άλλο...βρήκες και μια φωτογραφία απο ένα γεμάτο κάδο έξω απο το νεκροταφείο (αλλο δεν μπορεσες να βρεις) και σκουσεις "ντροπή" ...Το οτι ο Αστακός ειδικά στην είσοδο της πόλης άλλαξε μορφή δεν σε αγγίζει...Το οτι όλες σχεδόν οι τοπικές κοινότητες καθαρίστηκαν σ'αφηνει αδιαφορο(με την ευκαιρια θελω να σου πω για να ξερεις οτι αυτες τις μερες η κυρια Σαμαρα ειναι στην Αλυζία και στο Μυτικα και τα συνεργεια καθαριζουν και εκει)
    Τωρα μερικές παρατηρήσεις :απο που πηρες εσυ και που τα ξερεις ολα τα στοιχεια ,ποσο κόστισαν τα εργα που έκανε η κυρια Σαμαρα?
    εχεις πρόσβαση στα στοιχεία του Δημου? σου τα εδωσε κάποιος? η απλώς λες ανακρίβειες?
    Φιλε οποιος θέλει να κάνει καταγγελία , το κανει ΕΠΩΝΥΜΑ , δεν βαζει μια κουκούλα και πετάει λάσπη...
    Αλλα είναι προφανές οτι ο στόχος σου είναι άλλος, μάλλον σε πείραξε η επιτυχία της κυρίας Σαμαρά ..και έχεις κάποιες ζαλάδες ...περαστικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά ΤΙ ΕΙΝΑΙ τέλος πάντων αυτή η κυρία Σαμαρά; Καθαρίστρια ; Με τίνος τα λεφτά "καθαρίζει" η κυρία; Με το ζόρι τη βάλατε στη θέση που κατέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες και σήμερα ,συνεργεία με επικεφαλής την αντιδήμαρχο την κ.Σαμαρά ήταν στο Μυτικα και καθάριζαν ,και όχι μόνο εκεί, αλλα και σε ολη την παραλιακή ζώνη της Αλυζίας(όλοι οι κάτοικοι το είδαν).Επίσης καθαρίζουν τις τοπικές κοινότητες οι υπάλληλοι καθαριότητας της Δημοτικής ενότητας Αλυζίας οι οποίοι μαζί με τον Αντιδήμαρχο ,και τους τοπικούς προέδρους και συμβούλους κάνουν οτι μπορούν(Το Πασχα έγινε καλή δουλειά και αναγνωρίστηκε απ'ολους).Ολα τέλεια απο την μια στιγμή στην άλλη δεν μπορούν να γίνουν.Ασφαλώς και υπάρχουν παραλείψεις αλλά χρειάζεται και η βοήθεια των πολιτών για να γίνουν καλύτερα.Τώρα ο καθε πικραμενος που παιρνει σβαρνα τα blog ,γιατι ήθελε να του καθαρίσουν και την αυλή απο τα χόρτα, χωρίς αυτός να ιδρώσει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..

    Β.Πολύζος
    πρόεδρος Τ.Κ Βαρνακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.