Ληστειών το ανάγνωσμα στο Μύτικα.


Συνεχίζονται οι ληστείες στο Μύτικα με αμείωτο ρυθμό. Είτε μαγαζιά, είτε σπίτια οι κλέφτες ανενόχλητοι συνεχίζουν το έργο τους. Αυτή τη φορά μπήκαν σε σπίτι και αφαίρεσαν ένα υπολογιστή laptop καθώς και εκατό ευρώ. Η αστυνομία επιτέλους ας αξιοποιήσει τις πληροφορίες που έχει και ας προχωρήσει στα δέοντα για τους κλέφτες.

14 σχόλια:

  1. και οι αρχες κανουν την παπια. ουτε που νοιαζονται πλεον για την περιουσια των πολιτων ουτε καν για την υγεια τους. μερα μεσημερι μπηκαν οι ληστες να κλεψουν συχωριανοι μου. αν ηταν μικρα παιδια στο σπιτι τι θα γινοταν;¨τοσο θρασος εχουν. και γιατι να μην εχουν άλλωστε;¨τους ενοχλει κανεις;¨παραβιαζουν την ιδιωκτησια μας ανενοχλητοι δυο τρεις πιτσιρικαδες τους οποιους ολοι τους ξερουμε και κανενας δε μιλαει. εσεις κυριε Αντιδημαρχε τι κανετε γιαυτο;΄Τι μετρα εχετε παρει;¨πληρης αδιαφορια λοιπον;¨για να ερθει και η σειρα σας και τοτε θα δουμε. γιατι οπως πανε αυτοιθα μπουκαρουν σε ολα τα σπιτια του Μυτικα με η σειρα. μπραβο σας παιδια. χαρα στη μανα και στο πατερα που σας εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πέσουν σφαλιάρες σε κάποιους!!!! Να ετοιμάζονται γιατί η ανοχή μας έχει λάβει τέλος!!!! το ακούσατε παιδάκια;; σας ξέρουμε και δεν θα περιμένουμε πλέον την αστυνομία. θα πέσουν φάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτιπηρατε πηρατε τωρα. λιγα ειναι τα ψωμια σας. ελπιζω να το διασκεδασατε γιατι μεχρις εδω ηταν. με τις χειροπεδες θα πατε στη στενη. ειναι θεμα ημερων σας εχουν σταμπαρει. εχουν να κλαψουν μανουλες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι αφού ξέρετε τους δράστες γιατί δεν τους καταγγέλετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 909 αρχες τι μισος για τον δημο. ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΕΕΕ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΞΕΚΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.44. δεν σου τα εμαθε καλα ο δασκαλος σου φαινεται. ΑΡΧΗ ειναι καθε αξιωμα σε καθε κοικωνικο συνολο. σε καθε κοινωνικη ομαδα υπαρχει η ιεραρχια, απο ολο το κρατος μεχρι την οικογενεια.γιαυτο μη μου κανεις τον εξυπνο και διαβασε λιγο. οσο για τον Δημο που το ειδες το μισος; εξαλου μονος σου εκανες και την προταση για δημοτικη αστυνομια. μηπως ειναι καιρος και γιαυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τα ξέρεις καλά. Κατ αρχήν τι σχέση έχουν οι κοινωνικές ομάδες με το ζήτημα αυτό και την ιεραρχεία. Η δημοτική αστυνομία είναι στο πρόγραμμα Καλικράττη.Δεν χρειάζεται πρόταση. Απλώς πρέπει να εγκρίνει το Υπουργείο τη δημιουργία της και τη στελέχωση.Τα οργανόγραμματα των Δήμων έχουν κατατεθεί και δεν έχει έρθει ακόμα έγκριση από το κράτος. Ειδες πουθενά πολεοδομία που προβλέπεται; Διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών μήπως; Είδες κάλυψη των 57 ελλειπόντων θέσεων του νέου δήμου; Χωρίς λεφτά και προσωπικό ο Καλικράττης δεν τσουλάει. Όλα τα άλλα είναι για να γράφουμε τα απωθημένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε 10.41.καταρχην σου εξηγησα τι ειναι Αρχη γενικοτερα για να απαντησω στο σχολιο σου οτι δηλ αρχη ειναι μονο η αστυνομια.οκ; παμε παρακατω. κατα δευτερον, μπορει οΔημος να αδυνατει να καλυψει 57 θεσεις αλλα η θεση του δικηγορου οπως βλεπω εχει καλυφθει. εγω δεν μιλησα ουτε για δημοτικη αστυνομια ουτε για Καλλικρατη,εσυ το ειπες.ουτε θελησα να πολιτικοποιησω το θεμα.απλως ειπα οπως ειναι ανθρωπινως δυνατο να ενδιαφερθουμε ολοι για το φλεγον προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΦΤΕΝΕ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΛΟ ΛΕΦΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΟΛΟ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΙ ΑΣΤΙΝΟΜΕΥΣΙΣ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.41.σαν αυτοδιοριζομενος δικηγορος που εισαι του Δημου θα πρεπε ναξερες και τουτο, υπαρχει θεση για το αστυνομικο τμημα του Μυτικα. απλως δεν εχει γινει ποτε αιτηση απο κανεναν Δημαρχο ή Αντιδημαρχο,(το ιδιο μου κανει),για να καλυφθει η θεση.νομιζω οτι ολοι κοροιδευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα βρωμοπαιδα ολοι τα ξερουμε!!! ολο το χωριο βουιζει και ομως ολοι κανουμε μοκο.ΜΟΚΟ. Η μονη λυση ειναι ο νομος στα χερια του οικογενειαρχη που πραγματικα νοιαζεται για το σπιτι τη γυναικα και τα παιδια του... οταν οι μαγκες κλαστες χτυπησουν το λαθος μερος εκει θα την πατησουν .μεχρι τωρα δεν εγινε το λαθος ... χτυπανε εκει που τους σκιαζονται υποπτευομαι... εσεις πατριωτες τι λετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 653 εμεις λεμε οτι αυτα που λες ειναι απαραδεκτα και απο αλλη γωνια ομοιαζουν μεαυτα που κανουν τα βρωμοπαιδα οπως τα λες.
    Αν ξερεις ποιοι ειναι καταγγελεια και συμφωνω να τιμωρηθουν.
    Κουτσαβακιστικα του στυλ θα πεσουν σφαλιαρες κλπ ειναι αχρηστα.
    Φιλε διαχειρηστη καταχωρησειες που σπρωχνουν στο μισος και τη αυτοδικια δεν πρεπει να αφηνεις να περνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χέστηκε η φοραδα στ αλωνι φταιει ο δημος. τι ειναι τούτοι ρε. ρε σαμαρα και σπ.λυτρα πολυ κλαμα επεσε στην αλυζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήταν πιο σωστό να αναφέρονταν όλες οι κλοπές στο όμορφο χωριό μας...Μέσα Αυγούστου κλάπηκε κι άλλο ένα laptop σε γνωστό ξενοδοδοχείο του Μύτικα..αλλά δεν έγινε καμιά απολύτως αναφορά.Οπότε αν είναι να γίνονται διακρίσεις στα γεγονότα καλύτερα να μην αναφέρεται κανένα απο αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.